|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 11. 2005. | #21 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Jeste culi sta ce google da uradi sledece...
Javno saopstenje, press konferencija "Google developeri su upravo izmislili coooool spyware, mozete ga skinuti na adresi xxxxxx" Ko razume shvatice.... |
01. 12. 2005. | #22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Iskreno i ja sam prvo tako nesto pomislio, pravo je pitanje ko kome tu više pomaže. Međutim mora se priznati da je urchin 6 izuzetno dobar.
|
19. 12. 2005. | #23 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Nego jel ima neka procedura da se ubrza ova registracija Google Urchina, na listi čekanja sam nekoliko nedelja...
|
19. 12. 2005. | #24 |
Igor Marinović
Expert
|
I meni krivo sto nisam registrovao vise sajtova na vreme, sada nema add new site, nego samo updateuje ono sto imas.
Nego, da li ste primetili da li sajtovi koji posecujete imaju analytics code u sebi? Ja sam primetio kod na par komada ... |
19. 12. 2005. | #25 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Zašto bi me to interesovalo ? ) ...osim kada bih mogao da vidim i njihovu statistiku.
19. 12. 2005. | #26 | |
Designer guy
Wrote a book
|
Citat:
|
|
20. 12. 2005. | #27 |
Igor Marinović
Expert
|
Zašto bi me to interesovalo? Interesuje me koliko je to popularno, koliko je to uzelo maha. Verovatno ne puno, jer je prijava trajala nekoliko dana, pa ko je uš'o, uš'o je.
Ako se dva sajta mere istim alatom, dobijamo merne veličine koje se mogu upoređivati, a koje su referentne i nezavisne. Ne kažem precizne i sveobuhvatne, nego referentne i nezavisne. Zašto je to bitno? Bez toga dobijamo razne rezultate o broju otvorenih strana, unique poseta, neko svoje rezultate krije ko zmija noge, a neko se šiba milionima nečega, a nije jasno čega, i u kojem vremenskom periodu. Vidite za motivaciju kako su to uradili u Mađarskoj: http://www.webaudit.hu/engine.php?co...2&sort_order=6 WebAudit je nezavisna kompanija koja se bavi, gle čuda, Web Auditingom. Usluga nije besplatna, statistike su (očito) svima dostupne, a svi važni igrači koriste ovu uslugu. Na graficima vidite jučerašnju posetu. Prva stavka je ukupno, kasnije sortirano po unique posetama (Egyedi látogató). Kakve ovo veze ima sa Google statistikama? Pa, nema baš puno veze. Primena je, naravno, drugačija, dodirne tačke su u nezavisnosti i referentnosti: ako vam neko kaže da Google Analytics pokazuje da ima 20.000 poseta nedeljno, onda dobijate jasniju sliku o sajtu. Mislite li da bi našem Web Spaceu trebala neka nezavisna kompanija koja bi uradila auditing, ili za to još nema potrebe? (ovo je već više za temu o Webu u Srbiji 2005/06) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
google-analytics-api | torbica | Marketing i SEO | 2 | 27. 04. 2009. 14:27 |
Google Analytics prso? | Peca | Marketing i SEO | 21 | 31. 12. 2007. 19:11 |
google analytics pitanje | ivanhoe | Marketing i SEO | 3 | 08. 09. 2006. 01:53 |
Google Analytics | kai | Marketing i SEO | 1 | 11. 04. 2006. 10:40 |