Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 10. 2005. | #21 | |
član
Certified
|
Citat:
Oops, sada mi se "ukaza" da bi za to najverovatnije trebalo da se menjaju *Translation klase. Xex, to nece ici tako lako. 2. Koliko videh, sredili su cache fw tako da bi to trebalo da bude ok. Ipak, po svemu (a i jos sam budan), mozda ce morati za pocetak da se odrade oba prevoda. Izgleda da se vracamo na staro Sutra cu da napravim konvertor, a sto se imena tice, mislim da koristimo sr_latin i sr_cyrillic kad vec nesto slicno pominju, cisto da ne izmisljamo toplu vodu. Odosmo deebelo OT sto se tice djanga |
|
13. 10. 2005. | #22 | |
član
Certified
|
Citat:
Nije problem da se doda da ako postoji 'sr' a ne 'sr@Latn' koristi ovaj prvi. |
|
13. 10. 2005. | #23 |
Python Ambassador
Master
|
Hm, ne znam, ne dopada mi se. Ostali na djangu su radili LANG_EXTENSION a ne LANG@EXTENSION (pt_BR za brazilsku verziju Portugalskog).
Nego ako možeš sačekati koji dan, bivši student mog profesora na faxu radi u IBM-ovoj laboratoriji za i18n i i10n, pa možemo i njega pitati za savet... Mada ne bi bilo loše da me podsetiš na to sredinom sledeće nedelje
13. 10. 2005. | #24 | |
član
Certified
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Language recognition | treety | Linkovi | 0 | 06. 05. 2009. 01:59 |
Novi IBAN kodovi za Srbiju | Gruja | e-Business | 5 | 19. 04. 2007. 19:26 |
What does the hot girl at the party think of your programming language? | dinke | Opušteno | 0 | 23. 03. 2007. 21:31 |
Select language ... | Ivan | Opušteno | 32 | 22. 12. 2006. 14:40 |