29. 04. 2007. | #21 |
član
Certified
|
Jednostavno mislim da je dobar clanak i da ga je vredno procitati!!
A inace "povezano" je to sto je veliki broj najvecih SEO strucnjaka u svetu reklo par saveta..eto to moze biti neka povezanost |
11. 05. 2007. | #22 |
član
Certified
|
Pretrazivajuci po internetu naisla sam na ovo.
Nadam se da vec neko to nije postavio, nisam imala vremena da pregledam..itd..ali mozda nekome bude interesantno.. Wordtracker Academy shows how to get the most from keyword research!! http://learn.wordtracker.com/ "Using Keywords - an eight point plan" Poslednja izmena od Sandra Jakovljevic : 11. 05. 2007. u 00:20. |
20. 06. 2007. | #23 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Probao sam nesto od gore navedenih programa ali licno smatram da je tastatura i poznavanje svetskih jezika najbolji alat za promociju sajta,naravno treba pratiti trendove u industriji (dosta citanja)
|
02. 07. 2007. | #24 |
Dragoslav Lazarevic
Datum učlanjenja: 25.06.2007
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Sto se programa tice, koristim kombinaciju Web Position 4 + SEO Elite. Zgodni su, umereno brzi, i uzasno dobri za automatizaciju neke jednostavnije stvari (na primer, provere rangiranja sajta na vise pretrazivaca odjednom, pracenje linkova ka sajtu...). Web Position ima integrisan Word Tracker, daje jako lepe (sarene) izvestaje koje direktno mozete da date klijentima (naravno, nakon sto ih prevedete). SEO Elite je malcice jaci, ima neke druge karakteristicne osobine i idealno dopunjuje gorepomenuti.
Naravno, nisu svemoguci, uvek zatreba neki dodatni programcic ili alat, ali definitivno olaksavaju zivot. |
13. 09. 2007. | #25 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Mali SEO self-assessment
http://www.seomoz.org/seo-expert-quiz/take Off Topic: Ako je ovo bilo ranije, bri****e post...
13. 09. 2007. | #26 |
troll mode
Wrote a book
|
nije ovo je tek prekjuce objavljeno, ja sma imao skromnih 60% sto i nije lose s obzirom da nisam SEO pro.. inace kviz je samo sa onima sa viskom vremena ima 75 pitanja
|
14. 09. 2007. | #27 |
Dusko Petrovic
Professional
|
I suck at SEO.. 46%
ali dobro, sad cu da procitam odgovore pa cu da budem baja
16. 09. 2007. | #29 |
profesionalac
Qualified
|
kad smo već kod SEO-a da li bi me google mrzeo ako bi naprimer za meta keywordse stavio sve nazive majica, preko 300 reči ?
|
16. 09. 2007. | #30 | |
SEO expert
Certified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Meta keywords danas gotovo nema nikakav utjecaj na tražilice. Tako da možeš slobodno izostavit meta keywords cijeli.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Korisni SEO linkovi - learning | blackholemix | Marketing i SEO | 6 | 02. 05. 2011. 02:38 |
Statistike, alati | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 43 | 29. 08. 2006. 21:56 |