08. 04. 2009. | #21 | |
Igor Marinović
Expert
|
Citat:
Ne znam otkud zabluda da oni koji fotografišu manje uživaju u nekoj sceni od onih koji ne fotografišu. Po meni je situacija obrnuta: fotograf će naći scenu, pejzaž koji je vrlo lep, uživaće u njemu i onda će ga fotografisati, što traje stotinku sekunde, ako i toliko : ) Za koncert se slažem, na koncerte ne nosim fotoaparat, makar ...
08. 04. 2009. | #22 | ||
Siva eminencija
Grand Master
|
Citat:
Citat:
Fotografije koje pravi 98% ljudi ne zasluzuje da se pogledaju. Razlicito je kad si profesionalac i kad si anoying skljocator, ovi drugi mi idu na zivac. |
||
08. 04. 2009. | #23 |
Igor Marinović
Expert
|
Slazem se sa tobom. Mene nerviraju zurke gde pola zurke fotografisu, a drugu polovinu pregledavaju fotografije koje su napravili to vece : )
Jos pride moze i da se Twitteruje, cisto da i ostali budu upoznati.
08. 04. 2009. | #24 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Jedna od stvari za kojima najviše žalim u životu je to što nemam više fotografija iz perioda kada su moji roditelji trebali da me fotografišu.
Njima je bila "atmosfera društva" a meni je ostala praznina. Off Topic: Zato moja deca imaju svako po 5 albumafotografija i još jedno 20-ak DVD-ova... pa kada odrastu neka brišu šta im se ne sviđa.
08. 04. 2009. | #25 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
08. 04. 2009. | #26 |
Designer guy
Wrote a book
|
Zanimljiv tekst za "šta ima Twitter što nema Facebook" raju.
|
08. 04. 2009. | #27 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Ovo oko simetricnih i asimetricnih veza je bull****... na fb takodje mozes da ignorises da "ne pratis" nekoga ko tebe prati i obrnuto i to vec dosta dosta dugo.
Ne pljujem twit, ali mi idalje nije jasan. |
08. 04. 2009. | #28 |
profesionalac
Qualified
|
gledao sam neku prezentaciju sa pdc2008, i situacija (verovatno jedna od retkih ) gde je predavacu twitter odlicno pozluzio..
prezentovao je neku svoju aplikaciju, i da bi pokazao kako to radi, real-time, dosao je trenutak gde su ljudi trebali da odu na link i glasaju. Pustio je poruku "hej ljudi, drzim prezentaciju na PDC-u treba mi vas pomoc" na twitter i momentalno je masa followera glasala. ali eto, to je verovatno specifican slucaj, plus, poznat je pa ima dosta followera. |
08. 04. 2009. | #29 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
^ Isto to bi dobio i da je objavio na blogu ... (?)
08. 04. 2009. | #30 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Pa tačno, to je Facebooku uveo da bi bio sličniji Twitteru, zajedno sa novim layoutom. Dakle hteo ne hteo, Twitter utiče i na tvoj experience i na Facebooku.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 11:40 |
Twitter XSS! | lurker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 26. 08. 2009. 19:50 |
Dejan Bizinger | Komunikacije | 32 | 19. 12. 2007. 00:44 |