Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 12. 2006. | #21 |
133t
Master
|
a zamisli situaciju da tamo negde na prolece Telekom kupi SBB ?
|
12. 12. 2006. | #22 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Za sada sam i više nego zadovoljan uslugama SBB-a. Ima zaštuckivanja sa vremena na vreme, ali ništa stravično. Više me iznervira kada je eBanking nedostupan nego kad nemam neta 1, 2h.
12. 12. 2006. | #24 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Eeee meni su priznali, kada sam ih zvao i rekao da mi je prepolovljen protok vec par dana, dobio sam odgovor da rade na povezivanju svih gradova pa vrse upgrade hardvera i da ce uskoro biti sredjeno .... e sad sto sam ja par dana bio na slabijem paketu od onog sto sam platio bah, oprosticu im ovaj put
|
12. 12. 2006. | #25 |
Boban Karišik
Expert
|
Eh, ako pricate o SBB-u ja sam sasvim zadovoljan sto se interneta tice, sve je ok, imao sam samo zamerku na vreme koliko im je trebalo da "me puste", ta procedura je trajala malo vise od mesec dana, ali posle toga sve je ok. Imao sam jos jedan "incident" ali su mi ljudi izasli u susret, uplatio sam u petak a u nedelju mi je istekao internet, u ponedeljak ga jos nije bilo, nazvao sam ih i rekao da sam uplatio i da mi je hitno potreban taj dan internet(sto i jeste bio slucaj), ukljucili su me iako uplata jos uvek nije bila prosla..
Pozdrav
12. 12. 2006. | #26 |
expert
Expert
|
Ne znam, od 1. aprila sam na SBB-u i samo 2 ili 3x nije bilo neta par sati, ja super-ekstra-zadovoljan.
opet odosmo u off
12. 12. 2006. | #27 |
profesionalac
Qualified
|
Ja evo vec 8. dan nemam konekciju. Zvao sam ih dva puta, kazu doci ce ekipa za 3-5 dana, nema ih vec 8 dana. Inace veza je bila ocajna i pre toga, neke 2 nedelje, a narocito u lokalu. Kvar je lokalni, tj. negde kod mene u zgradi izgleda.
sbb madafakas, nista nisu bolji od telekoma! |
12. 12. 2006. | #28 |
133t
Master
|
inace ja sam cuo sledecu varijantu:
neki ganci su maknuli taj bakar.. a onda su krenuli i na optiku..medjutim kad su videli da "tu nema nista" ostavili su samo presecene kablove,(sbb, telekom i RV) mi smo optiku zakrpili isti dan.. e sad ne znam za ostale i te parice... |
14. 12. 2006. | #29 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
BTW, proradio je SMS.... slucajno sam primetio danas oko 13:xxx je bio prvi sms. Znači šta? oko 6 dana je trebalo da se sredi to. Računam da je na mom short ID izgubljeno negde oko 20 000 dinara. "Nema veze..."
14. 12. 2006. | #30 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Off Topic: @andrej: moj drugar je imao sbb boljku - valjda su mu kablovi u stanu bili osteceni... I sta je uradio? Zvao je sbb jednom, pricao normalno kako mu ne radi internet bas naj, kako ima prekide na HBO... E, sledeci dan ih je zvao i pricao malo povisenim tonom... Opet ga naravno iskuliraju... E treci put im se naj.. nacestitao mile nove godine, pa su expressno poslali ekipu koja mu je izmenjala sve kablove po stanu, stavila neki pojacivac i eno ga sad srecan ko mali majmun, sve mu radi. Cudi me da je Telekonj toliko azuran... Obicno rese problem u roku od 3+int(rand(15)) dana, naravno ako je nesto bas hitno Srecom, malo su agilniji kad im neko preore optiku u inostranstvu..
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Embed sa video servisa | Marko Medojevic | Code snippets | 0 | 03. 04. 2010. 23:17 |
Akvizicija Blog.hr servisa | Goran Aničić | e-Business | 1 | 30. 05. 2007. 16:34 |
QA .Net 1.1 web servisa | raindog | Programiranje | 0 | 11. 05. 2007. 15:01 |
Najluđe objašnjenje nekog patterna | Ilija Studen | Programiranje | 2 | 05. 12. 2005. 14:27 |
.htaccess - prekid izvršenja rules | godza | Regular expression i htaccess | 10 | 30. 10. 2005. 13:02 |