![]() |
#21 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() shobo, skini bre kacigu ili je bar operi
![]()
![]() |
#22 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
Mislio sam da je to zbog slabe cirkulacije jer mi lekari nisu nista rekli (mozda zato sto su me ofrlje odradili). Znaci voda je u pitanju!!! Meni se to pojavilo davno i to u vreme onih restrikcija struje. Ja sam morao da ucim uz svecu i eto mi sad. Tada nisam buljio u ekran!
![]() |
![]() |
#23 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() LOL ,mora da je do vode
![]()
![]() |
#24 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Sto bi reko Marfi, "gresiti je ljudski, ali da se stvarno zasere neophodan ti je kompjuter" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Što se tačkica i lančića tiče (moja oftalmologica koristi stručni naziv "končići"
![]() ![]() Ah da, i ja ih imam. Smorovi jedni mikroskopski... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Jer naglo sa jedna na recimo 30 komada za 1 godinu ?
![]() odoh da guglam
![]() |
#27 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Da sam na tvom mestu, skoknuo bih do čika doce, čisto da se uverim da je sve OK. Ja sam prvo googlao, pa se isprepadao, pa još malo googlao, pa se još više isprepadao, onda jedva skupio hrabrost i otišao, da bi mi na kraju rekli da mi nije ništa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Možda zvuči uvrnuto, ali ja kvareći svoj vid (što radim zadnjih par godina) non stop skidam dioptriju. Biće frka kad dođem do nule... Onda ću da menjam zanimanje (odoh u poljoprivrednike).
![]() |
#29 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
Ja baš nemam 'profesionalne' deformacije, ali ako uzmemo da mi je trenutna 'profesija' - student, onda mogu da se ufuram u ovu vašu diskusiju ![]() Elem, u svakom ispitnom roku patim od nekog psihosomatskog poremećaja. Po prirodi sam težak nerčik i sve što radim mora da se odrazi i na telo. Evo nekih primera... Jednom mi je igralo oko mesec dana, gotovo bez prestanka. Sledeće godine bi mi se perutao uvek isti deo temena, i to kao kod bebe. Taman prodje ispitni rok, posle dve-tri nedelje se to povuče, pred sledeći rok ponovo.... i tako u krug, nekoliko puta. Najnovija stvar je upala nerva u zubu, da stvar bude grdja - jedinica (dole levo) je u pitanju. Počelo je u poslednjem ispitnom roku da boli, normalno onako podmuklo, pred jutro. Bilo je da ili imam neki stvarno gadan karijes ili da mi je zub fizički istraumiran. Šta da vam kažem - ovo drugo je u pitanju. Zub je malo okrnjen, pre 7-8 godina, ja imam nepravilan zagrižaj i on stalno lupa u koren gornjih zuba. Ali to nije jedina stvar. Ja škrgućem zubima, često, posebno kad sam nervozna i zub je stalno pod fizičkim pritiskom i sad je rešio da mi vrati ![]() Sad su mi opcije da se ne nerviram, i da kontrolišem svoju vilicu najviše što mogu, inače mi ne gine vadjenje tog nerva i sva zafrkancija koja ide uz to. A vama samo mogu da kažem - bavite se nekim sportom. Radite po kući ako ništa drugo ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Ne znam je li slucajnost ili zbilja ima neke veze, ali mi je zadnji put ovaj problem nestao sam od sebe nakon pregleda tj. nakon sirenja zenica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|