|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 12. 2010. | #291 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
@degojs
Sorry...mislio sam malo sale i duha ali ne vredi s tobom, ti si pod nekim naponom i zesce varnicis. Izvini jos jednom, izvini ako sam uvredio tvoju domovinu, tvoje uverenje, sve tvoje. Izvini i sto kokodacem...jebes ga, mi smo ovde na Balkanu samo obicna perad za cerupanje i samo nam ostaje da kokodacemo i tu i tamo nesto kljucnemo kad nadjemo.
02. 12. 2010. | #292 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=476401
Cega se pametan stidi,... Podanicki i palanacki duh, u sinergiji koja tera na skrgutanja zubima i stiskanje pesnice. Mozete vi, interpanduri svih zemalja, da sa Djulijanom malo prodiskutujete ono o zekama i kelerabi. Ubi ih "terorista" u pojam, toliki pritisak na coveka, i jos ima volje za seks. Moj covek.
02. 12. 2010. | #293 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Eto, baš sam se čudio gde si ti do sada Damire?
Crvena interpolova poternica ... sećaš se? Srbija ima puno problema sa tim, ako će da zahtevaju izručenje po poternicama koje mi izdamo onda je normalno da kažu da ćemo i mi da ispuštujemo takvu poternicu. To je tehnički jedino ispravno, a da li je moralno opravdano ... pa da su hteli do sada bi već namolili tog Mladića da bude "pronađen"
02. 12. 2010. | #294 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
|
što se tiče moralnog aspekta ove afere, cela priča se može smestiti u slogan "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane!" Nakon smrknuća, Smrknuti će početi da se poziva na moral dok će Svanuti da uživa u blagodetima točka sreće koji se ipak okreće ...
... no, to ne znači da moral izvire iz pozicije, mada se loša pozicija često zloupotrebljava radi moralisanja. Poslednja izmena od vidak : 02. 12. 2010. u 02:54. |
02. 12. 2010. | #295 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Kako, gde sam, prevideo si moju poruku od sinoc? Ubi vas taj Twitter i FB, info overload krati pamcenje, a?
Bas me zanima gde su sve u svetu mediji zvali sefa nacionalnog biroa Interpola na ovu temu u poslednja 24 sata? Mozda par. Sad sam nesto bio do Austrije, poslom, pa mi treba malo vremena da se opet resetujem na nas model razmisljanja. U osnovi, neki novinar je zvao zaposlenog jedne organizacije/firme i pitao ga da li ce da radi posao koji je u opisu njegovog radnog mesta i za koji je zakonski odgovoran da ga izvrsava savesno i potpuno, i on je rekao da hoce. To je zavrsilo u headlines. Sta ovde da dodam? Mozda da ocekujem da sutra zovu jednu mamu i da je pitaju da li ce praviti snenokle ako joj to sin zatrazi. Ako kaze da, da ide u vesti.
02. 12. 2010. | #296 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Eh, bre, Damire ... gde mene baš nađe da krstiš sa twitterom i facebook-om?
02. 12. 2010. | #297 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
@3banchi:
Ne volim kad ljudi izmišljaju, a ti brate često nešto hoćeš da to uradiš. Citat:
Iskreno, u nekim međunarodnim odnosima - da ne misliš možda da je realno da neka zemlja sa Balkana bude ravnopravna sa ovim velikim? I da, jeste pametnije možda da gledaš da ne dolaziš uopšte u situaciju da te čerupaju, jer to mogu bez problema, a treba da gledaš da imaš što više da kljucneš. Nema tu ništa loše, ni ponižavajuće.
02. 12. 2010. | #298 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Polako, ti si stariji, trebalo bi da "pregoris kao lampas" vec posle 10-ak statusa na FB
02. 12. 2010. | #299 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: što jes' - jes' ... taman toliko nakupim godišnje
02. 12. 2010. | #300 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
meni je veliko otkrice svega ovoga Guardian, jako kvalitetne novine u poredjenju sa ostalom mainstream stampom na engleskom (ili mozda naprosto liberalne i nezavisne od velikih korporacija)
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 02:17 |
Ima li neko ideju zasto se ovo desilo? | Peca | Marketing i SEO | 3 | 07. 09. 2007. 17:41 |
Zasto mi se poruka brise? | NYCWalker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 02. 01. 2007. 19:16 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |
google - kako zasto ??? | ivanhoe | Marketing i SEO | 0 | 23. 12. 2005. 05:36 |