SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 01. 2007. | #31 | |
old school
Professional
|
Citat:
Ja sam ovdje mogao procitati uglavnom offtopic prepucavanja, zbog cega mi je veoma krivo, jer se time gusi konstruktivna diskusija.
11. 01. 2007. | #32 |
drug član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.01.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ma jasno je ko dan da si ti hteo i druga misljenja, ali doslo je puno misljenja koja su po meni bila skroz konstruktivna, a na kraju kao i da ih nije bilo...
Ali ej, nema veze, OK je i onaj naslov. Mozda ce tako privuci i ljude iz Bosne i Hrvatske da se prikljuce... Nego, obicno ne bude tako... Obicno oni posle recimo ovakvog fer gesta koji si ti uradio, naprave totalno posebnu sobu koja se zove lokalnim imenom, a mi Srbi glumimo "bratstvo i jedinstvo". Nego da ne ulazim u politicke teme previse... OK JE NAZIV! Na prvom mestu mi je drago da si uspeo da budes u takvom kontaktu sa njima... A neko spomenu malopre generalizaciju ili tako nesto. Mačak, meni je uvek drago da slušam pubertelijske diskusije, ali u njima ne učestvujem. Ovaj put ću ipak reći da je kontekst u kome si spomenuo generalizaciju, van ovog o čemu pričamo. NARAVNO, da ima svuda skotova, i po mom misljenju najvise je skotova upravo u Srbiji. Ali, kvarilo ti ovo zabavu ili ne, u Hrvatskoj i Bosni su oni uvazeni gradjani, ovde... i dalje uplasena "jos jedna zalutala duša". Tvoj komentar da neko generalizuje je totalna glupost... |
12. 01. 2007. | #33 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
hmm, nit mi se svidja da me neka muska osoba zove macak, nit sam pubertetlija (nazalost odavno, verovatno sam stariji od tebe).. a ono sto si ti napisao je generalizacija by the book, etiketiras gomilu ljudi da su ovakvi ili onakvi, a to je cista glupost... bas zato sto mene kao srbina cesto etiketiraju drugi, apsolutno mi se to ne svidja...
a da mi kvaris zabavu, kvaris, sto jest jest...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Forumi i mailing liste | nn.nn | Opušteno | 0 | 17. 01. 2009. 17:13 |
Hoće li konačno privrednici shvatiti da nebriga o websajtu dovodi do loše reklame | Aleksandar Marković | e-Business | 11 | 03. 02. 2007. 03:21 |
(Smarty) Problem - kategorije, forumi | Kenny | PHP | 3 | 16. 01. 2007. 21:13 |
Koliko forumi mogu da stete? | Blood | Opušteno | 23 | 18. 03. 2006. 02:00 |