|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 06. 2005. | #31 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
|
Ovaj forum je super. To je tek prvi utiscak, nadam se da će sledeći utisci biti još bolji i da će doneti svima veće uspehe i na profesionalnom i na poslovnom (€) planu.
Pozdrav. |
21. 06. 2005. | #32 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Hvala majstore i welcome.
Koristim ovu priliku i nešto drugo da kažem. Vidim da se mnogo dvoumite da li da pišete, šta da pišete i koliko da pišete. Posećenost DPT je veća nego što smo očekivali, naročito u ovako ranoj fazi, međutim mislim da se ne piše dovoljno. Drugim rečima: broj postova nije proporcionalan posećenosti. Da ne bude zabune, ne žalim da se piše o bilo čemu čisto da bi se pisali ili da bi objavili "danas je bilo xxx postova" jer mislim da je broj postova obrnuto proporcionalan kvalitetu, ali opet ne mogu da ne razmišljam o tome. Iako ovaj forum ima u sebi 2 predznaka "dev" i "pro", nemojte da se ustručavate da pišete zbog razmišljanja "da li je ovo dovoljno "dev" " ili "da li je ovo dovoljno pro". Što bi neki rekli: "znam te - znaš me", ja kažem "većina članova DPT se poznaju, pa makar samo online", opustite se i ne dvoumite se previše. Svaki komentar može biti dragocen, dovoljan je ponekad JEDAN link pa da vam se otvore oči. |
21. 06. 2005. | #33 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Koristim ovu priliku da se pravdam,
jer trenutno ne vidim drugi razlog da postujem po ovom forumu. Nije mi krivo što je tako, već sam u ovoj temi pomenuo da mi se dopada što forum postoji takav kakav jeste, jednostavno retke su teme u kojima bih mogao da doprinesem svojim učešćem. Osvežim naslovnicu i po više desetina puta u toku dana u iščekivanju novih poruka, kada ih ima redom ih čitam ali retko imam i šta da dodam. Nisam tip koji redovno prati "scenu", pa da mogu da prijavim ovde zanimljive detalje i linkove. Navikao sam da sam rešavam probleme i retko dolazim do situacije da me nužda natera da postavim forumsko pitanje. Forume sam skontao kao zgodno mesto gde mogu da rešavam probleme, tako održavam kondiciju. Kada se ovde pojavi veći broj pitanja koje traže konkretniji odgovor, eto i mene :-) |
22. 06. 2005. | #34 |
Filip Milivojević
Certified
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Kao što bluesman reče, ima malo postova, ali ja mislim da je sve to zato što ljudi ne pišu samo da bi nešto napisali, već pišu samo ako imaju šta da kažu, a što će doprinesti raspravi (nema flejma).
Evo, sad baš čitam nekoliko tema, i veoma su kvalitetne, ali šta da pišem kad je sve što bi i ja napisao već tamo? |
15. 07. 2005. | #35 |
novi član
|
Pozdrav svima !
Evo i ja se prikljucih ovde. Celoj ekipi koja je zapocela ovaj poduhvat svaka cast, a narocito blusmenu ( koji mi je na VETS-u predavao PHP u okviru EPOS2. ) Ostali verovatno me neznate, posto sam retko pisao na ES-u, ali sam ja citao dosta vasih postova, i mnogi su mi dosta koristili. Tako da sam uspeo da stvorim sliku o kakvoj se ekipi radi. A ako je tacna ona narodna : "Riba smrdi od glave". Onda ce ovo verovatno biti dobro(ako ne najbolje) mesto ove vrste gde ce moci mnogo da se sazna i gde ce moci da se rzamenjuju iskustva i znanja bez , prepucavanja, flamea... i sve ono sto je vec receno da neponavljam. Puno srece i uspeha. Nespadam u pro, ali dobro. trudicu se da doprinesem koliko mogu |
15. 07. 2005. | #36 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo odmah da te demantujem, na poruku odgovaram flejmom: "dobrodosao"
Salim se, naravno.
15. 07. 2005. | #37 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
E stvarno blues mogao bi da nabodes koju fotku cisto da overim jesi li meni bio neki profa il nesto )
|
16. 07. 2005. | #38 |
novi član
Datum učlanjenja: 11.07.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava to nije istina, mislim, na OVOME svetu STO BI NAGALASIO...... da... PRPAGANDA sto vecina kazu da OVOME, NIJE ISTINA.....
16. 07. 2005. | #39 | |
novi član
Datum učlanjenja: 11.07.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Ajd' uzdravlje
16. 07. 2005. | #40 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
E 'ajde otkulirajte, vidite da mi je neprijatno
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Poznavalac SMF foruma | Ekvador | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 09. 07. 2010. 12:19 |
Wordpress i moje funkcije?? | Darthvan | Sva početnička pitanja | 0 | 05. 01. 2010. 13:07 |
Ide zmajče u Moje Kafanče | Aleksandar.Ilic | Opušteno | 10 | 16. 04. 2009. 00:44 |
Početničko nerazumevanje DIV koncepta | mucky | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 15. 08. 2006. 14:49 |
RSS Syndication foruma | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 10. 06. 2005. 04:30 |