24. 03. 2010. | #31 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Fakat
Bez ikakve želje da udaram u nacionalnu prcačinu (dobro, možda malo ) i sa velikim simpatijama prema našim balkanskim mentalitetima, ovo Leonovo je bilo onaj klasični manevar zvani: Kad prifali argumenata, vikni "ček', ko je ovde Srbin, bre?" S druge strane, Leftfield je moj temperamentni zemljak, pukao bi da ne kaže "Štoebilo, maco!?" Nadam se da me nećete pogrešno shvatit ođe, moramo ovakve rabote prevrtat na za'ebanci'u Rileks, svi na pivo u kafe Balkan
24. 03. 2010. | #32 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Idu 2 ribe ulicom i priđe crnogorac i nabode jednu u glavu pa se okrene onoj drugoj: A 'što dama šeta sama?
Off Topic: Jes da je originalno vic o zemuncu ali ne mogu da odolim da ne provociram Krajnje je vreme za kolektivan odmor ... ima da zatvorim forum na mesec dana i kada otvorim ponovo dozvoliću pisanje samo onima koji pokažu vaučer i fotografije sa odmora
24. 03. 2010. | #33 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
heh, jedino da nas pohapse sve zbog affiliate marketinga, pa da se odmorimo ko ljudi...
24. 03. 2010. | #34 |
majstor
Wrote a book
|
vaucer od cega?
|
24. 03. 2010. | #35 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
ša 'be ti da zatvaraš forum, išao si tamo na MiamiInk i sada ćeš nama da ovde ubijaš zabavu no no
25. 03. 2010. | #36 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Aha, ovo je znači zabavno? Izgleda da sam omatorio, ne umem više ni zabavu da prepoznam čak i kada mi je ispred nosa.
25. 03. 2010. | #37 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2009
Hvala: 14
19 "Hvala" u 17 poruka
|
A taj MiamiInk? E nećeš vala pa da ćemo pričati viceve samo o Crnogorcima
|
25. 03. 2010. | #38 | |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
|
|
25. 03. 2010. | #39 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Nadam se da si primijetio količinu smajlija u mojem postu. Kuliraj, dobro je to
30. 03. 2010. | #40 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.03.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Prva zapažanja nakon odrađene seo optimalizacije .
Prije nego sam napravio seo optimalizaciju stranice imao sam konstantan rast posjeta . Stabilizirao sam se negdje između 1000 do 1300 ulaza dnevno . Nakon optimalizacije broj se naglo poceos rozavat na nekih 700 do 850 ulaza. Ne znam koji je razlog , ne vjerujem da je krivac optimalizacija portala .. ali eto , to su mi prva zapažanja . Znaci , dijametralo suprotno od onog šta sam ocekivao . Očekivao sam postepen rast ulaza kroz neki određen period , premda.. ovo stanje me baš iznenađuje.. Možda trčim pred rudo .. Ne znam.. Vaše mišljenje ? Ako sam naporan, sorry.. |
|
|