08. 04. 2009. | #31 |
profesionalac
Qualified
|
pa, tesko.. ne bi imao tako brz odziv (twitter geekovi imaju mali milion widgeta, i kojekakvih klijenata, koji su non-stop aktivni), a drugo, da li takva informacija zaista treba da bude blog post, znaci njemu je to bilo bitno u narednih 5 min, a posle koga briga.
edit: typo |
"Hvala" andrej za poruku: |
08. 04. 2009. | #32 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
|
08. 04. 2009. | #33 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Potpuno tacno, ali to je jos jedan pokazatelj da u zivotu nije najbitnije da budes prvi nego da uradis pravu stvar, u pravo vreme na pravi nacin. Isto kao sto ni najbolji studenti cesto nisu najbolji posle fakulteta i kao sto najlepse devojke obicno nisu one koje pobedjuju na izboru za miss.
08. 04. 2009. | #34 |
Igor Marinović
Expert
|
Kada smo već kod overdoze onih koji se prate, pa postane neupotrebljivo, koliko imate onih koji pratite, koji vas prate, a može pitanje da bude i za Facebook?
Ja Facebook više koristim, imam oko 285 prijatelja ( : ) ) i za sada ne osećam da se gubim, jedino što ne dobijam updateove koji su mi bliži prijatelji, nego od onih koji su glasniji, i češći. Twitter, imam oko 20 njih koje pratim, i 20 njih koji me prate. Doduše, ja napravim jedan dva updatea mesečno, a ostale mogu jako lepo da pratim i interesantno mi je, doduše, neke sam prestao da pratim jer su bili suviše produktivni.
08. 04. 2009. | #35 |
novi član
Datum učlanjenja: 08.04.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ako Google kupi Twitter, pojesce i Facebook.
09. 04. 2009. | #36 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.01.2009
Hvala: 2
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Sad citam kako je sef AM generalstaba poceo da tweetuje. Coveku se vec nakacilo 500+ followera, a on prati dvojicu. konto sam da jedan mora da bude njegov sef, al jok...
Uskoro ce ludi ameri da pocnu i sa executive presidential directives via tviter... @jointstaff "Pocerajte te tabilane..." oops, public timeline...
10. 04. 2009. | #37 | |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
|
Citat:
Ima baš baš dosta tekstova o načinima korišćenja twittera, ali mislim da ne može da se jednostavno "instalira" želja da deliš sadržaje (bilo kakve) sa drugima. Daj unapred da bi nešto dobio, tako funkcionišu društvene mreže. Ali ako ne postoji iskreno interesovanje za ovo, neće biti zabavno a onda ni rezultat neće biti najbolji mogući. Mora da bude zabavno Jedan od benefita testiranja (bilo čega, ppt-a, koncepta, dizajna banera kao ja pre neki dan...) na Twitteru je pored toga što dobiješ trenutne odgovore i uključivanje u proces donošenja odluka koje donosi podršku te zajednice. Ne pričam o manipulaciji već o kreiranju mreže ljudi i spuštanju rampe ka "publici" tj. njenom ukidanju - na Twitteru se feedback i pomoć dobijaju očas posla. Takoreći, imaš ad hoc mastermind grupu ljudi koji su voljni da ti pomognu, od kojih možeš da učiš... Malo li je na ovu skupoću... Naravno, uvek treba imati na umu da čovek nije sredstvo već cilj i rezultati ako se ovako postupa mogu biti izvanredni, zapanjujući. People-centered koncept,uključivanje zajednice u posao i posla u zajednicu je dobra strategija, twitter je super kanal za to. To podrazumeva biti svestan toga da istorija ne počinje od nas, da nismo najpametniji, da ne znamo, ne umemo i ne treba sve sami itd. I da nismo mnogo sujetni inače... neće poleteti.
10. 04. 2009. | #38 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g |
|
14. 04. 2009. | #39 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
|
Konacno sam skontao cemu twitter sluzi i za sta moze biti koristan:
office chair koja twituje http://i.gizmodo.com/5211135/man-bui...ters-existence a ovde mozete pratiti prdeze: http://twitter.com/officechair |
15. 04. 2009. | #40 |
Igor Marinović
Expert
|
Meni ovo nije smesno, nekima verovatno jeste.
Priznajte da imate *mixed feelings* oko twittera, voleli bi da ga razumete, ali ima tu ono *ali*. Pratim nekolicinu njih na Twitteru, vidim da im je twitter pao dobro kao ... kao budali šamar. Ovo kažem u pozitivnom smislu. Ja se još navikavam čitajući. Ali mislim da je ovo velika stvar.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 11:40 |
Twitter XSS! | lurker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 26. 08. 2009. 19:50 |
Dejan Bizinger | Komunikacije | 32 | 19. 12. 2007. 00:44 |