|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 04. 2008. | #31 |
majstor
Wrote a book
|
Ovde je zanimljiva cinjenica da je nic.gp nacionalni registar domena Guadalupe
|
30. 04. 2008. | #32 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ne, ne, gresis sinak, zanimljiva cinjenica je da si ti posecivao sajt nacionalnog registra Guadalupe
30. 04. 2008. | #33 |
majstor
Wrote a book
|
Ne mogu se sjetiti, ali negdje u logovima sam nashao .gp skracenicu (mislim da je exim_rejected ili tako neki fajl) i zivo me interesovalo koja je drzava jer nisam mogao pogoditi
Off Topic: Ma u nekim sam poslovima, pa kontam kud s glavom i parama kad se izvucem |
05. 11. 2008. | #34 |
profesionalac
Qualified
|
Zaista se često dešava da ljudi imaju iste sajtove, meni su par puta prijatelji skretali pažnju na neke slučajeve. To je OK, ako je template besplatan za korišćenje. A to je najčešći slučaj kada se radi o Joomla ili Wordpress-u.
Često se mogu videti i besplatni templati koje ljudi obeleže da su zaštićeni njihovim autorskim pravima. Što se tiče slučajeva da neko koristi resurse,do sada sam sve te slučajeve rešio tako što sam poslao jedan e mail ili ostavio komentar sa napomenom da to nije ba OK.
12. 02. 2009. | #35 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
|
12. 02. 2009. | #36 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
^ Zato i pravo onako užasno dosadne filmove
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Starter Web Template 1.0 | m.stojanov | Web site, dizajn i multimedia | 0 | 12. 09. 2009. 17:16 |
Template engines | razno | PHP | 30 | 22. 06. 2009. 01:00 |
Web Template Stamparija | marevuksa | Sva početnička pitanja | 2 | 29. 12. 2007. 23:16 |
Problem sa template-om | celawi | Sva početnička pitanja | 1 | 03. 11. 2007. 13:31 |
asp.net 2 : FormView template | BraMom | Programiranje | 0 | 01. 11. 2006. 00:19 |