13. 11. 2006. | #31 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Vladimire, iskuliraj covjek/korisnik ti se zali da nije zadovoljan i to nije blacenje, pogotovo jer ste vi pokrenuli diskusiju.
Mislim, ne mozes ocekivati da te neko stavlja u zvijezde jer i sam znas koliko to sto ste napravili nije ekstra tesko. Zato, slusaj svoje korisnike, jer bez njih uzalud vam trud. |
13. 11. 2006. | #32 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ pogotovu u okruzenju gde najverovatnije niko nece da bude vas korisnik ( osim Aleksandra ), i u okruzenju gde ces najverovatnije cuti najvise kompetentnih komentara ( evo Vladan je dobio dosta komentara za Donesi.com i pre samog lansiranja , pa onda gospoda iz Limundo itd ) .
Poenta price je da niko ovde nema zlonamerne tendencije,vec samo zelimo da bude stvar bolja .... not much to ask ...
13. 11. 2006. | #33 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Uopste nije problem za kritike, niti mi je bila namera ovde da hvatam korisnike, namera i jeste bila kritika i zadovoljan sam odzivom i imam sve pohvale za ovaj forum i ljude, sve smo uzeli itekako u razmatranje i hvala svima jos jednom na tome, naravno i Aleksandru, problem je samo u komentaru tipa "Ako ne znate vi da radite, uzmite nekog ko zna"? Nisam siguran da to moze da se smatra dobronamernim komentarom. Samo je u tome problem, daleko bilo da mi se ne svidja kritika ili da ne mogu da je podnesem. No dobro, da smirimo strasti (ili bar ja Mozda vise ne mogu objektivno da procenim komentare od silnog zamora bas oko rada na blogu ... Pa se izvinjavam zbog mojih reci ako se neko uvredio. No, ucinicemo sve da blog izgleda i radi sto bolje pa da prodje i vase standarde
V. |
13. 11. 2006. | #34 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Vladimire, da li su sada svi problemi rešeni brisanjem mog bloga?
U čemu je uopšte bio problem i zašto nisam dobio ni email obaveštenje? |
13. 11. 2006. | #35 | |
old school
Professional
|
Citat:
Nego, sto ne bi i ES zaposlio nekog da ispravlja bagove i sl.? U vezi blog.co.yu mogu samo da kazem da je jako nedovrsen i da sam takodje kao i boccio 5-6 minuta u razmaku po 20-ak sekundi uzaludno klikao na ono "Kreiraj korisnika...". Dizajn mi se ne svidja, sve je nekako aljkavo uradjeno... No, nadam se da ce vremenom autori dati sve od sebe i napraviti kvalitetnu blog lokaciju.
13. 11. 2006. | #36 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
prosto sramota da nepostoji pristojno hosted blogging resenje kod nas...
|
13. 11. 2006. | #37 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ tebe sam cekao da se javis
14. 11. 2006. | #38 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Moj nalog je odblokiran. Šta da kažem ... HVALA - jedino bih voleo da čujem koji je bio razlog blokade.
... Konačno je otklonjena mogućnost uvida u email adrese korisnika. Posledica je da u Kontrolnom centru ukinuta opcija za kontrolu više urednika, zbilja zgodna stvar koja je na nesreću bila daleko od ispravne funkcije. |
14. 11. 2006. | #39 |
novi član
|
Evo i ja...mailu je trebalo nekoliko sati da stigne Al stigao
Nemam bas vremena za blog, ali bice za koji mesec pa tje pisemo http://jagoda.blog.co.yu/ |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SMS/MMS to email servis | Aleksandar.Ilic | Komunikacije | 5 | 29. 04. 2010. 07:02 |
Besplatan RSS mix servis? | Peca | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 21. 02. 2007. 22:53 |
Pay Per Post servis | zokiii | Marketing i SEO | 24 | 13. 01. 2007. 03:38 |
Jedinstveni blog servis na ovim prostorima | Djuki | Opušteno | 33 | 28. 07. 2006. 10:56 |