|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 03. 2006. | #31 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Vidis koliko znaci link na DPT
14. 03. 2006. | #33 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Imas link ka RSS verziji na http://www.b92.net/info/vesti/naslovi.php
B92 vesti: http://www.b92.net/info/rss/vesti.xml B92 sport: http://www.b92.net/info/rss/sport.xml
14. 03. 2006. | #34 |
Igor Marinović
Expert
|
A zasto nema RSS-a za 'zivot'? nauka, zdravlje, itd ... ? mogao bi i jedan RSS za citav 'zivot' ... Ovako se ne setim da ga posetim skoro nikada, a ima sigurno interesantnih clanaka.
|
14. 03. 2006. | #35 |
Designer guy
Wrote a book
|
^ pa da, zašto jednostavno kada može komplikovano, ko je lud da uključi feedove na HP...
Predpostavljam da su cifre iz webalizera, najlažljivijeg log analizera na svetu? (Ne želim da opovrgnem bilo šta, samo hoću da istaknem da webalizer i na primer analytics pokazuju ZNATNO različite brojke, a pretpostavite čije ću da uzmem za relevantnije.) |
14. 03. 2006. | #36 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
14. 03. 2006. | #37 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Predlozio sam vec to za RSS, a uskoro bi trebalo biti izvesnih promena i za IA. Posto na ovom forumu ima dosta ljudi koji prate trendove u IA i interfejs dizajnu, ne bi bilo lose da mi svi koji zele posalju svoje predloge na Private. Uvek smo otvoreni za konstruktivne predloge kako bi ugodjaj na sajtu nasih korisnika bio bolji. Ne zelim da neko pomisli da se ignorise ono sto se pise ovde ili na drugim relevantnim mestima.
14. 03. 2006. | #38 | |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Citat:
14. 03. 2006. | #39 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
mislim da gresis posto webalizer radi na osnovu loga, dok google koristi javascript i slike da prebroji posete (i jedan deo mu promakne, recimo meni su externe slike blokirane u FF)... serverov log je mnogo sigurniji izvor podataka, tu 100% pisu svi zahtevi.... samo treba izbaciti poznate robote i hitove za slike i skripte (a to webalizer koliko se secam ima kao opciju), i nema sta da se pogresi...
14. 03. 2006. | #40 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.10.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
To je zabrinjavajuća vest. To, što vam, po vama, sve više ljudi veruje. Sajt b92 posećujem jer stvarno ima ažurne vesti, kao i wap, ali ih više čitam između redova. A kada počnem da čitam moderisane komentare, posle prvih par ugasim stranicu jer počnem da se nerviram. Od 7 pokušaja komentarisanja vesti na b92, 7 puta sam popio cenzuru a da nisam izustio ni jednu psovku. (demokratija, ovo ono) A što je najzanimljivije, kada neko prostim jezikom pljuje po b92, takav komentar se objavi kako bi ljudi, jelte, videli da samo prostaci ne vole b92. Zapadna škola, nema šta. O b92 sam imao pozitivno mišljenje do pre par godina. Ne znam da li su se stvari od tada promenile ili sam tada bio zelen da vidim šta se tu u stvari dešava i za koga vi u stvari (svesno ili nesvesno) radite. Sada, o b92 imam krajnje negativno mišljenje, a slično je i za sajt koji je loše organizovan i izgubim po par minuta dok pronađem ono što mi treba. Poslednja izmena od LyoShi : 14. 03. 2006. u 23:24. |
|
|
|