01. 08. 2006. | #31 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Naravno coveku nisam hteo da platim 450 dinara od SNP do najlon pijace, cist bezobrazluk.
01. 08. 2006. | #32 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ lol ... ja jos kad se nisam doselio u Bgd imao sam situaciju sa slicnim taxistima,ali sam isao kod prijatelja(tada smo saradjivali,i on je placao putne troskove) koji je imao i obezbedjenje ....
taxi je tada nakucao nekih 30ak eura .... samo cim je obezbednje doslo i taxista video koliko je sati,iskljucio je taximetar i naplatio 150 dinara koliko je bila tada ta voznja danas se vozim taxijem na dnevnoj bazi ... i iskreno pocinje da mi stvarno mnogo para odlazi na taxi ... zato hocu i da predjem u vozace ... i naravno tu su neizbezni putevi na koje taxista definiitvno nije isplativ ,a buseva mi je dosta za 2 zivota
01. 08. 2006. | #33 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
@[nq]: pa to su kockice, ko ti kriv sto se vozas sa njima Odma mozes da vidis da li je u udruzenju ili nije, a i ako jeste u udruzenju, mora da ima istaknute cene na vidnom mestu - inace ne ulazis.
01. 08. 2006. | #34 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
da se vratim malo na temu, ne trebaju vam knjige osim za teoretska pitanja (a to mozete iz nekih 5-puta kopiranih skripti koje sigurno neko od ortaka ima negde), najbitnije da nadjete policijske testove, znaci one koje cete zaista i imati na testu.. ja imam neki CD sa nekim testovima koji su navodno dovoljni za polaganje (moja shveca je zaista polozila iz prvog sa tim), kome treba mogu da mu narezem... to je mala aplikacija sa (lose) skeniranim stranama i imaju odgovori na koje klikces, pa onda vidis sta si promasio... prilicno je lako za ucenje...
01. 08. 2006. | #35 |
Designer guy
Wrote a book
|
Što se tiče taksija u NS, uskoro dolaze ovi ofarbani, svi taksiji će biti žuti, ali se e sećam koja su kola u pitanju, u svakom slučaju neće biti krševi tipa da te lik vozi u ladi i da te je sramota što se voziš uopšte, već su neka OK kola, naravno nova.
To polinje neko novo udruženje, mislim da je MB taksi ili tako nešto. PS Opet ne radi quick relpy i edit in place. |
01. 08. 2006. | #36 |
Knowledge base
Wrote a book
|
@ivanhoe: Ajde naprzi to na jedan disk ili uploaduj negde pa pusti link
|
01. 08. 2006. | #37 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
02. 08. 2006. | #38 |
Knowledge base
Wrote a book
|
OK vazi
|
02. 08. 2006. | #39 |
Dusko Petrovic
Professional
|
ljudi, imam jedno specificno pitanje za auto shkole
zna li neko shkolu koja omogucava ljudima sa invaliditetom da polazu na kolima sa rucnim komandama? trebalo bi da ima jedna u beogradu, ali nisam stigao da se raspitam pa ste me sad podsetili
13. 04. 2009. | #40 |
novi član
Datum učlanjenja: 13.04.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zene, kola i laptop | Ekvador | Opušteno | 25 | 25. 08. 2010. 17:38 |
Audio za kola | cvele | Opušteno | 4 | 02. 04. 2007. 18:16 |
Kako to radi Kola | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 21 | 10. 09. 2006. 19:30 |