02. 11. 2007. | #31 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Jesi, jesi, ... čitala si ... samo si malo sarkastična
03. 11. 2007. | #32 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
Malko OT: Mislim da nije dobra ideja da se bez upozorenja kače slike koje bi mogle da izazovu neprijatnosti sa boljim polovinama ili gorim šefovima
|
03. 11. 2007. | #33 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
|
Neznam kako, ali jednostavno ovakav tip stranica uvjek uspjeva, recimo myspace za mene ima toliko odvaratan dizajn, nepreglednost stranica od clanova me dovodi da ze zapitam kako neko uopce moze tako sta napraviti, ali djeca a i odrasli neki vole da imaju sarene stranice, da postave milion slika na jedan page, milion animiranih gifova i kao slag na tartu background neki wallpapers koji je tezak 1MB i zbog kojeg moras selektovat tekst da bi ga procitao. Al sve to uspjesno frcera tamo.
|
2 članova zahvaljuje ZeroStyle za poruku: |
03. 11. 2007. | #34 |
old school
Professional
|
@ZeroStyle: To sam i ja primijetio...
Super turbo ultra mega profesionalni Web 2.0 dizajn kao da na te ljude djeluje odbojno, kao da im sugestivno govori "ovo je biznis, ovdje nema emocija, ovo nije za raju sitnog zuba", pa se ne osjecaju opusteno i dobrodoslo. Bilo bi zanimljivo napraviti neki social network sajt sa odvratnim dizajnom i vidjeti efekat.
03. 11. 2007. | #35 |
Igor Marinović
Expert
|
03. 11. 2007. | #36 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Slažem se, ali kako onda objašnjavate uspeh facebook? Taj nije (mnogo) ružan, šta više, čini mi se za onih par puta koliko sam se ulogovao da nešto nisam uspeo da se snađem sa tim kvazi minimalističkim pristupom.
03. 11. 2007. | #37 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Za uspeh socijalnih mreža (ovo važi i za forume), kao i za forume važi samo dva pravila - ko su animatori/moderatori sa aspekta njihove uspešnosti, i ko će tamo doći sa aspekta zadovoljenja njihovih ciljeva ("šta god sve ovo značilo").
Mislim da uspeh neke od ovakvih mreža isključiivo zavisi od toga ko su oni koji će da predvode animaciju za određeni servis (npr. na MyExit.org postoji osoba koja se samo bavi animacijom korisnika). I naravno, kao rezultat, koliki je broj aktivnih opinion lidera i opinion lidersica. Pročitati članak o uspehu MySpace-a, za bolje razumevanje ove priče: http://www.vanityfair.com/ontheweb/f...?currentPage=1
Specijalističke strukovne studije iz elektronskog poslovanja | Blog PRObjave.com - Servis za online distribuciju saopštenja Poslednja izmena od Dragan Varagić : 03. 11. 2007. u 15:08. |
04. 11. 2007. | #38 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Nije vazno sto nije u trendu, jer bogami, neko ne voli za modom da se povodi. Radi se o tome da je dizajn krs. Sta imaju, pet mozda originalnih ikonica, za koje medjutim nisu jednoga profesionalca mogli da plate pa da valjaju? |
|
05. 11. 2007. | #39 |
troll mode
Wrote a book
|
eto sad smo konkurencija za neupucene ja sam CM www.furka.com drustvene mreze, jako dobro napreduje, ali magicni potezi se tek ocekuju
|
05. 11. 2007. | #40 |
...
Qualified
|
Taman da vidimo ko ce bolje da odradi posao
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Visual Studio 2010 Launch uživo na Internetu | vladaceric | IT događaji | 1 | 05. 05. 2010. 16:38 |
Open Social na Karike.com | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 14. 03. 2010. 19:18 |
TODO soft? | misk0 | Opušteno | 11 | 16. 02. 2010. 16:10 |
Web producent - Karike.com | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 01. 2009. 23:37 |
webmail soft | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 19. 01. 2007. 15:17 |