(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 09. 2006. | #31 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Ja bih vas zamolio sve da obuzdate hormone (mada moram da priznam da bih uživao posmatrajući jedan krvavi CSS shootout)...
Citat:
Sa druge strane, monday.aspx sadrži raspored predavanja. Tabelu, i to kao logičku strukturu, a tek posledično i dizajnersku. Ako se dobro sećam, u kolonama su termini, a u redovima predavači. Ili beše sale (mrzi me sad da gledam). Ne treba ti ni osećaj, a ruku na srce ni preterano mnogo inteligencije, da primetiš da u drugom slučaju imamo posla sa logičkom, semantičkom tabelom, a u prvom ne. |
|
21. 09. 2006. | #32 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Nemoj tako jablane, sto se obuzdavati... vidis da su cijene pocele da skacu (100, 500...)... Do ponoci ce izaci na hiljadarku po jednoj strani
|
22. 09. 2006. | #33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
A što ste tako osetljivi? Hajde, umesto zaključavanja da kažem samo da sam ja ovde konvertovao veliki deo koda i izbacivao gomile tabela (i to nested tabela), u temi "DPT blue", i "DPT" - ostalo me iskreno mrzelo.
Nemam ništa ni protiv tabela, ali je u 80% slučajeva njihova upotreba u 2006. godini neopravdana. Kod VB je očigledno da je to kod koji je razvijan godinama i umesto da urade jedan veliki rewrite, oni samo kaleme još tabela i još nested gluposti... promenio sam samo ono što me je najviše nerviralo.
22. 09. 2006. | #34 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
I nemoj, molim te, to sa inteligencijom... ovde se vec veoma zakuvalo, ja se svakako trudim da spustim loptu. A bounty smatrajte za research budget koji ja doniram zagovornicima CSS standarda, ako dokazu ono sto propagiraju. A ako ne dokazu... ja cu se smejati poslednji. Poslednja izmena od dedamunila : 22. 09. 2006. u 02:11. |
|
22. 09. 2006. | #35 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
A imaces i veci traffic Poslednja izmena od dedamunila : 22. 09. 2006. u 02:24. |
|
22. 09. 2006. | #36 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Off Topic: Totalno nebitno, ali nema potrebe da upotrebljavas rijec "zealot" jer postoji udomacena rijec "zilot" stvarno mnogo prije racunara i interneta. |
22. 09. 2006. | #37 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
evo sacekaj me samo par dana, pa cu ti odraditi tu stranu onako kako ja mislim da bi trebalo CSS + xHTML, plus jedna tabela posto je njoj tu logicno mesto, a ti tim parama mozes nas "css zealote" da izvedes na pice jednom prilikom
Uzgred, kad smo vec u fazonu izazova, ajd ti napravi samo tabelama, bez CSS-a, layout kao sto je ovaj : http://www.bigbaer.com/css_tutorials....text.wrap.htm Off Topic: EDIT: And now something completely different - Potpuni offtopic Za sve one koji Zelote (ili Zilote) povezuju sa protosima i Starcraftom , radi se o jevrejskoj fextremnoj frakciji koja je u prvom veku pokrenula veliku pobunu jevreja protiv rimljana i uspela je cak u jednom trenutku da izbaci rimljane iz Jerusalima. Ali onda je usledeo protivnapad elitnih jedinica rimske vojske i prakticno je to kraj pokreta. Oni koji nisu poginuli u borbi su izvrsili kolektivno samoubistvo. Inace pred tu poslednju bitku, vodja zelota je izasao pred svoju vosku i odsekao si prst macem, i onda su njegovi vojnici ucinili to isto, da bi dokazali svoju spremnost da se bore do kraja. jednom recju fin neki svet bili ti zeloti..
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 22. 09. 2006. u 02:49. |
22. 09. 2006. | #38 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
|
Off Topic: @ivanhoe A ovi Python Zealot, šta su oni odsekli pred odlučujuću bitku? |
22. 09. 2006. | #39 |
Python Ambassador
Master
|
Još nije došla - čekaj Python 3000 pa ćemo onda da vidimo
22. 09. 2006. | #40 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
Citat:
za kolko je ovo para?
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dvorak keyboard layout | Vukašin | Opušteno | 15 | 05. 02. 2010. 22:38 |
CSS LAYOUT: Align DIV center? | maksim | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 21. 04. 2007. 20:54 |
CSS LAYOUT: 4 fiksne kolone? | maksim | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 21. 04. 2007. 20:31 |
Tableless 3-col layout + tableless forms | McChoban | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 06. 08. 2006. 00:00 |
Layout poruka | jablan | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 09. 06. 2005. 17:42 |