19. 03. 2006. | #31 |
Python Ambassador
Master
|
Off Topic: Q: Šta mislite o web prezentaciji Severine? A: Seve-ŠTA?!?
19. 03. 2006. | #32 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nisam siguran da li ja ne umem da se izrazim rečima ili neko ne ume da razume ono što pročita. Ja nisam rekao da moraš da pričaš o samo o politici i sportu već sam pokušao plastično da ti objasnim šta znači opšta kultura.
Kažeš ne interesuje te politika. Ako si već zaboravio 1990-2000, ako si uopšte u toku bilo kakvih vesti, objasni to ovim francuskim studentima i srednjoškolcima koji su izašli na ulicu protiv zvanične politika koja im direktno utiče na život. Dok god ima više takvih koje ne interesuje politika, i kod nas će se donositi zakoni da poslodavac može da otpusti radnika bez ikakvog objašnjenja i najave a niko neće dupetom da mrdne da to promeni. Zašto baš srednjoškolci i studenti? Pa zato što im to direktno menja život. Sada bih voleo da mi kažeš još jednom "mene ne interesuje politika!. Ilija, ovo ti nije prvi put da mi "guraš u usta" neke reči koje nisam izgovorio, zato klini na stranu 2 i 3 pa pročitaj još jednom šta sam napisao pa prepravi svoj post kada razumeš o čemu ti govorim. Citat:
19. 03. 2006. | #33 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
A zasto bi bilo drugacije, kad mlade ljude kao ti politika uopste ne interesuje? Pretpostavljam da ti je tesko i da izadjes na izbore? Pa se onda posle kuka sto su ovi ili oni na vlasti i slicno? Niko ne kaze da treba po ceo dan citati vesti, daleko bilo - ali da se ne prate nikako, pogotovo u zemlji kao Srbija..??? Rekoh vec, da nismo zamenili Srbiju sa Svajcarskom? O sportu - sta znam, ja ga pratim max, ali razumem da to neke ljude ne interesuje kao sto ni mene ne interesuje da saznam ko je ta Seka.
19. 03. 2006. | #34 |
Python Ambassador
Master
|
Degojs, neizlazak na izbore je stvar ličnog izbora
Blues, veruj mi, postoje devojke koje uzbuđuje kada im pričaš geeky
Python Ambassador of Serbia Poslednja izmena od Petar Marić : 19. 03. 2006. u 22:28. |
19. 03. 2006. | #35 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Jeste Petre, ali posto "oni" uvek masovno izadju na izbore onda njihova opcija dobije % vise nego sto realno ima podrske medju birackim telom. Uvek je procenat neizaslih na izbore veci medju mladim koji bi glasali za, po mom misljenju, bolju opciju, a to je onda skoro kao da si glasao za one za koje ne bi glasao.
Razumem kad su ljudi spreceni, ali ako je samo zbog lenjosti ili glupe price tipa "nemam za koga da glasam" i slicno -- onda je katastrofa. U politici se glasa za najmanje zlo, a postenih ionako nema :-)
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 20. 03. 2006. u 02:39. |
19. 03. 2006. | #36 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
Citat:
Ja od kada sam startao ovaj moj bizmis sajt, bilo je javljanja, ali uglavnom od strane udatih & zaposlenih žena, što kad okreneš i nije loša stvar Seka je mislim na www.sekaaleksic.com |
||
19. 03. 2006. | #37 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Izlazim na izbore, ali ne zato što imam za koga da glasam nego zato što imam protiv koga da glasam
20. 03. 2006. | #38 |
Python Ambassador
Master
|
@Mungos: Mešaj, mešaj! Fizički rad okrepljuje
Znaš i sam da nisu sve takve
20. 03. 2006. | #40 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Ako misliš da tamo nađeš news - teško, a ako si mislio na "ribe" - naravno da može, samo su one tamo mnogo namazane, imaju dugogodišnje iskustvo sa dating sajtova - razbile bi te i ne pale se na RSS i sve furaju Firefox
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Navigacija kao naslovi.net / crvenazvezdafk | Deki80 | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 09. 07. 2008. 15:39 |
Naslovi.net hacked | borstale | Opušteno | 7 | 29. 05. 2006. 17:17 |