Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 03. 2012. | #31 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Ma dajte ljudi...ucenje nije "uputstvo za upotrebu"...ucenje je interaktivni proces!
02. 03. 2012. | #33 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
|
|
02. 03. 2012. | #34 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
@mileusna
Slazem se mislim da to nije pravi put. Da bi ponudili vise od onoga sto postoji na internetu besplatno dostupno tu mora biti interakcije. |
02. 03. 2012. | #35 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
|
Mislio sam na nesto vise od onoga sto ima ne internetu, sistematizovano, a ne copy paste free tutoriala... srpski jezik, kontakt skypom sa profesorima i sl...
03. 03. 2012. | #36 | |
član
Certified
|
Mislim da je ona IT Akademija negde 2400 evrica. Mislim da bi bolje bilo da je malo pristupacnije. Code Academy ovde, gde imas priliku u paru da radis sa zvezdama programiranja pa kosta 6 hiljada dolara, istina traje oko 2 meseca i prilicno je fokusirana ali dobijas u principu solidnije znanje od IT Akademije.
Ipak to ne bih nikada poredio sa faksom. To je vise kao sto su pre bile takozvane vecernje skole, koje te osposobe da radis neki posao da bi napredovao. Faks ti vise daje znanje, onako meta, da mozes da razumes neku ublast da bi radio posao u njoj. Pritom i dalje mislim da nije bas izvesno kako ce se univerziteti transformisati i ovde postoji diskusija o tome koliko je uopste pametno da mladi ljudi provode tamo vreme kad mogu odmah u biznis da idu. E sad, razlog zasto to ne mozes da koristis tu u Srbiji je zato sto tu jednostavno nemas kulturu preduzetnistva i nemas dovoljno uspesnih preduzetnika koji bi bili mentori i investitori u startape koji bi bili osnovani od mladih i ne tako mladih ljudi. Pozdrav, Zeljko Citat:
|
|
03. 03. 2012. | #37 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
|
Vecina koje ja znam bi zelela da ima sopstveni biznis ali im okruzenje to ne dozvoljava... Ja sam krenuo sa jenim online projekom www.pluspon.com ali bez solidnog znanja programiranja zaista sporo ide
03. 03. 2012. | #38 | |
član
Certified
|
Znam, to je veliki problem . Takodje je veliki problem sto ljudi jednostavno ne umeju da saradjuju jedni sa drugima. Da postoji malo vise postovanja izmedju ljudi lakse bi se sa poslovnim problemima izborili.
Programiranje se da nauciti, ostalo je malo teze. OK, sta je pluspon? Jos jedan Grupon klon? Uzgred, ja sam radio u Gruponu jedno vreme, veoma interesantna kompanija. Hteo sam da uloze u Srbiju da napravimo tu ispostavu ali su vec nemci preuzeli inicijativu. Plus sto je tu vec bilo nekoliko klonova, mada to i nije problem. Mozda bi bolje bilo da kopiras pinterest, to je sada hit. Citat:
Poslednja izmena od desireco : 03. 03. 2012. u 18:38. |
|
03. 03. 2012. | #39 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
|
pluspon.com je pretrazivac popusta, ponuda i kupona u zavisnosti od lokacije ... tj. sve ponude na jednom mestu u Vasoj blizini, ali malo kasnimo sa radom ... beta.pluspon.com je za sada u fazi razvoja!