09. 11. 2010. | #31 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
|
Kolko je zahtevno podizanje te platforme (vremenski)?
Znači, svako će da se učipi po neku kintu, to je ok. A gde da šaljemo novac (na neki zajednički račun)?
09. 11. 2010. | #32 |
novi član
Na probnom radu
|
Pa, bilo bi možda dobro da nađemo nekog u Kraljevu, na čiji račun bi mogli da uplaćujemo, a ko će dalje da distribuira taj novac kome je najpotrebniji. Ne znam, možda mi i nije pametan predlog, ne radi mi mozak baš kao što je radio preko dana
Edit: A iskreno ne znam koliko može da bude zahtevno podizanje platforme, ne verujem da treba više od sat vremena da se dobije funkcionalan servis. Možda grešim. |
09. 11. 2010. | #33 |
Moderator
Expert
|
Sto se upravljanja lovom tice...resicemo to. Hajde prvo da ustanovimo potrebe gde ce da ide ta lova i koliko je treba..
Da postavimo prvo mali ali realan i ostvariv cilj... Poslednja izmena od torbica : 09. 11. 2010. u 02:18. |
09. 11. 2010. | #34 |
novi član
Na probnom radu
|
Taj karavan u četvrtak je odlična stvar, voleo bih da mogu da vam se pridružim u odlasku. Definitivno moramo imati dvosmernu komunikaciju sa nekim u KV, jer ne mogu ja iz NS, ili neko u BG, ili drugde, znati kome je najpotrebnija pomoć u tom momentu. Pomoći će za početak bar orijentaciono da znamo koliko je ljudi direktno ugroženo i pogođeno. Al' ne iz vesti, nego realno stanje na terenu. Onda možemo da počnemo da pravimo neke prioritete, i šta ja znam.
Ljudi koji su ostali bez domova mi se čine kao logični najhitniji slučajevi, kojima treba što pre na neki način pomoći. |
10. 11. 2010. | #35 |
Bijelic
|
Zdravo,
sajt www.jazakraljevo.rs (Ushahidi) je sad online. Slobodan Todorov (@todorowww ) je postavio osnovu i domen. Sasha Kostic (@sasakostic) je uradio prevod na srpski za osnovni front menu.(imamo mali problema sa postavljanjem prevoda, ali to ćemo rešiti u toku sutrašnjeg dana) ja sam ulinkovao sa www.saglasni.rs i postavio osnovnu konfiguraciju, da je moguće prijaviti incidente... Sad dogovaramo sa @mooshema koji cemo twitter nalog linkovati i na koji način. Napraviću video tutorijale (kratke do 3 min) kako se prijavljuje koristi platforma kako bi ljudi znali da je koriste. |
5 članova zahvaljuje bijelic za poruku: |
16. 11. 2010. | #36 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
17. 11. 2010. | #37 | |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Krađa sadržaja - Ima li pomoći | Mr.Paja | Planiranje i usability | 18 | 12. 01. 2011. 20:50 |
Ushahidi - Kraljevo! | torbica | Akcije | 60 | 18. 11. 2010. 00:18 |
Cetvrtak - karavan za Kraljevo! | torbica | Akcije | 11 | 12. 11. 2010. 02:35 |
PHP pomoć | Latino Discovery | Sva početnička pitanja | 23 | 16. 11. 2009. 15:08 |
Pomoć oko mod_rewrite | pitchweis | Regular expression i htaccess | 8 | 14. 10. 2008. 16:33 |