![]() |
#31 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja tako nesto vec pikirao ... samo cekam da promenim stan i pripremim jednu celu sobu za tu stolicu i jedan veliki TV
![]()
![]() |
#32 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() I jos da ima jedan sankic sa aparatima za espreso i toceno pivo... Par konobarica... Direktan pristup super WC-u sa super udobnom soljom pored koje je super stalak za super novine i poseban stalak za Maddox-ovu knjigu "The alphabet of manliness"... ![]() Tako malo je potrebno za srecu ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]()
![]() |
#34 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
http://www.dizajnzona.com/forums/ind...dpost&p=235703 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ja ovi' dana idem do sajma da pazarim neku stolicu, prijatelj mi je rekao da e tamo najbolje tražiti jer se otorio neki novi salon od 20 000 kvadrata pa ima svega i cene su ok. Eto, akonekog interesuje, a nije iz NS, javiću čega ima i vredi li ići.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#37 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja sam iz NS ali svakako javi posto me mrzi da idem :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Upravo sam zvao Pearlhome. Cena osnovnog modela je 1300e + PDV (zamalo da odkucam PDF
![]() Interesuje me sledeće: na koji način se na carini određuje vrednost robe? Kada Amazon šalje pošiljku onda on navodi vrednost pošiljke, to mi je jasno. Šta se dešava ako mi prijatelj šalje pošiljku? Da li je on dužan da navede vrednost? Šta se desi ako je ne navede ili je navede manjom? Glupi protokoli...
![]() |
#39 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Na knjige i diskove se ne placa porez. Na sve ostale posiljke vrednosti od 20 eura pa navise bilo da ti ih salje prijatelj ili firma placa se carina (ja mislim da je 20% od ukupne vrednosti).
Sto se tice drugog dela pitanja ne znam sta se desava ako stavis manju vrednost robe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ma posaljes i napises da kosta 300 eura i onda ce glupi carinici da kazu "iju vidi neka budala platila 300 eura stolicu"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|