![]() |
#31 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() ajd da podignem malko temu
da li ide neko na bazen u ovom periodu? Ja sam otisla jednom na stari dif i nije lose. Mane su sto je relativno mali bazen i sto je malo skuplje (3900 dinara 10 termina koji traju 2 meseca - bazen+sauna) nego recimo tas. Dobra strana je sto je period za gradjanstvo od 12-20h pa se ljudi rasporede u tom terminu i nema guzve. Deca su u posebnom bazenu pa nema neplaniranih skakaca na glavu. Zanima me kako je na tasu - znam da je tamo slobodan period za gradjane 2 sata pa se bojim da je bazen pun dece, a meni treba za plivanje, ne brckanje i drzanje za ivicu sa konstantnom koncentracijom ko ce me potopiti. Kakvi su ostali bazeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja sam bio na tashu i na banjici i svugde je guzva, uglavnom deca, a pri tome cene nisu bas male... mislim da je fora naci neki klub koji ima iznajmljene termine, pa se uvaliti... ja sam recimo jedno vreme isao na plivanje sa triatloncima, i to je bilo skroz ok..
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Konkurs za PHP programera | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 11. 2008. 11:50 |
Trazim C# programera(m ili z.) | sourceto | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 19. 04. 2008. 19:09 |
Tražim programera | xman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 30. 12. 2007. 16:29 |
Potrebna 2 PHP programera | MorenoArdohain | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 06. 10. 2006. 22:42 |