Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Pfff
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Što znam, ukusi su različiti.
![]() Vidi, Avramtar je odlična ideja i ima potencijal da postane nešto prepoznatljivo na internetu, šteta bi bilo da kiksaš u startu zbog nečeg tako -naizgled- trivijalnog kao što je dizajn sajta. Treba ti: a) Originalniji dizajn tj. nešto što će izgledati ili jako dobro ili toliko loše da to postaje simpatično. ![]() ili b) Funkcionalan a neprimjetan dizajn sajta. U svakom slučaju, mislim da s Avramtarom imaš finu šansu, te da se moraš ozbiljnije pozabaviti s tim a css vježbati na nečemu drugom, u localhost-u ![]()
![]() |
#33 |
Web designer
Professional
|
![]() Ok, dizajn je bolji nego prosli... ono sto bi ja trenutno menjao jeste boja slova (Register)...ne ide bela boja na svetlu pozadinu.
Inace mozda bi mogao kasnije da dodas da korisnici u svom panelu kreiraju sami svoje avatare.. na foru: http://www.imagechef.com/ic/make.jsp |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Promenio sam boju slova na button-ima, a za ovo da korisnici sami kreiraju avatare... hm... zanimljiva ideja, samo da na'vatam vremena pa možda i bude nešto od toga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
FF 1.5 Beta 1 | [nq] | Opušteno | 3 | 17. 09. 2005. 15:35 |
PHP 5.1 beta 2 available | dinke | PHP | 2 | 23. 06. 2005. 23:16 |