|
![]() |
#1 | |
A joint a day
Master
|
![]() Citat:
Edit: Odnosno nije server, jer mi se admin paneli ladno otvaraju (a radi i ftp), ali sajtova nema. Edit2: Sad vidim da radi recimo ovaj sajt na istom serveru, ali od mojih četrdesetak - ni jedan. ![]()
RainDog Poslednja izmena od borstale : 21. 01. 2009. u 07:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Svi putevi vode kod Hetzner-a... Willkommen!
![]()
![]() |
#3 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() lepo je sto ste se prebacili na nove servere, nego buguje kada se otvara bez 3xw prefiksa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma ja jos uvek ne vidim domen, ovde sam samo zato sto sam u hosts stavio
78.46.74.40 www.devprotalk.com Ne znam uopste zasto se to desava, prebacio sam jos 10 sajtova sa tog servera na ovaj server i sa istim setovanjima i svi su proradili osim dpt.
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Na kojim ste vi provajderima, ja sam na SBB i cudno je da se ovako ponasa, posto obicno sve zivo odmah proradi
A to sto kazes da buguje kada je bez www. to je zato sto iz nekog razloga i dalje ide na 213.202.247.56 (to mi cak i sada dok pisem ovo prikazuje kao ip adresu sajta)... a cudno je to sto je na tom starom serveru totalno obrisan domen, hosting i dns... ne postoji document root, trebao bi da izbaci not found ili tako nesto, a ne onaj welcome page.
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da, znam za telekom ... probali smo preko mobilnog telefona i radi.
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Evo i SBB fercera ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da, prodao sam nekom ozbiljnijem od mene ko ima zivaca da krshi prste dok ceka da drugi srede situaciju na koju ne moze nikako da utice
![]()
![]() |
#10 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() drugim recima uvalio si im kosku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde i kako smo docekali Novu? | 3banchi | Opušteno | 8 | 02. 01. 2010. 00:11 |
Opušteno za Novu 2008. godinu | Goran Cirkovic | Opušteno | 7 | 19. 12. 2007. 03:34 |
Veza sajta sa forumom | srdjan | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 12. 09. 2007. 12:45 |
Planovi za 2007. godinu | Nikola Vavic | e-Business | 3 | 04. 01. 2007. 06:17 |
JašaTomić.org.yu, godinu dana posle | Goran Aničić | Marketing i SEO | 2 | 13. 04. 2006. 03:49 |