|
Domain Name Service (DNS) Sva pitanja vezana za DNS servere i domene |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 06. 2009. | #41 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
^ RNIDS i jeste privatna firma koliko sam ja shvatio, tako da bi ovo što ti predlažeš predstavljalo nacionalizaciju kao u stara dobra vremena. I nacionalni registar bi iz jedne firme prešao u drugu, verovatno neku "burazersku" koja bi onda imala potpuni monopol i koja bi mogla da podigne cene domena na 100 EUR.
Sa RNIDS-om barem postoji neki način da se učestvuje u radu. Ne verujem da neko može učlaniti XXX "svojih" ljudi jer član skupštine mora biti pravno lice, a otvaranje XXX firmi samo da bi nekog učlanili u RNIDS baš i nije rentabilno. Citat:
Kada bi FSS imao iste uslove za učlanjenje u skupštinu fudbalskog saveza Srbije, verujem da ne bi bilo firme u Srbiji koja ne bi platila članarinu i poslala svog "poslanika" na skupštinu FSS. |
|
"Hvala" mileusna za poruku: |
27. 06. 2009. | #42 |
Moderator
Expert
|
To je prosto old school ekipa, neki su otkrili da postoji ES ali do DPT-a jos nisu stigli... Nece da se cimaju... Oglase objavljuju u Politici... Sprcali su x para na offline medije za ovu nesretnu zelimseks kampanju a ni jedan baner nisu postavili, kapiram i da su dali baner, stavili bi na b92 i blic...
Bave se RNIDSom kao hobijem, kao sto neko peca, neko peva u crkvenom horu... I kao, nas ne interesuje analitika o tome brine direktor. Alo 700.000 evra!!! prekopirali zakon o javnim nabavkama, ispod 500.000 dinara, tri ponude. Ja sam vristao od smeha. Verovatno se te male nabavke kace na oglasnoj tabli u RNIDSu. Stara skola... |
27. 06. 2009. | #43 |
Moderator
Expert
|
I ono sto me nervira krajnje arogantno ponasanje. Kao Indiji, kaste... Ako nisi u UO onda si onaj, nedodirljivi... Ili ne odgovore nista kad pises ili posalju neki glup odgovor... a sve odobrava UO.
|
27. 06. 2009. | #44 |
Moderator
Expert
|
I ono sto ce dpt da iznervira do bola. UO je pametno smislio da se samo administratvci zaposljavaju i samo jedno tehnicko lice. Sve ostalo bi autsorsovali, nekoj firmi, koja je respektivna, velika, moze da da garancije...
Kombina u najavi i to velika... Ej bre, ko ce da se muci, jeli da to odrzava, kao nema ko da radi. Najmanja plata je 40.000 dinara a najveca koja nije direktorska 120.000 i to na belo!!! Opravdanje je ko ce to da radi... Uf samo se iznerviram kada ovo pisem... I meni, sto urusavas ugled RNIDSa, hoces da urusis RNIDS i slicno... |
27. 06. 2009. | #45 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
ne vredi torbice, to je racionalizacija poslovanja, ti to ne razumes
|
29. 06. 2009. | #46 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Pa cekaj, dosta nas ovde ima i svoje firme tako da kapiram ako se organizujemo dobro i uclanimo u skupstinu da ipak mozemo isterati neke stvari na cistac?
|
"Hvala" jasmanac za poruku: |
29. 06. 2009. | #47 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Pa to je ono o čemu ja pričam, što većina verovatno nema ni želju ni interes da se aktivno uključi u rad RNIDS, iako volimo da opanjkavamo po forumu. BTW, kolika je ta članarina?
|
29. 06. 2009. | #48 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
12K dinara
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
App za pisanje dokumentacije | dinke | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 03. 12. 2010. 22:42 |
Ukidanje dostavljanja skenirane dokumenatacije za RS domen | torbica | Domain Name Service (DNS) | 72 | 28. 02. 2009. 21:22 |
Jednostavan bookmarklet za pretragu PHP dokumentacije | Ilija Studen | PHP | 2 | 09. 02. 2007. 15:16 |
Vojna obaveza | Ilija Studen | Opušteno | 30 | 29. 04. 2006. 01:37 |