29. 06. 2007. | #41 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Dee sad ga malo pretera sa sredinom 70ih... Recimo da je '94 zadnja godina u kojoj se izdavao dobar rok, a da je isti doziveo svoj potpuni vrhunac zadnje dve godine 80ih i prve godine 90ih... od tad je sve palo
|
29. 06. 2007. | #42 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Izeš ga. Slušam sad Porcupine Tree, album Fear of a Blank Planet, taj je iz 2007. godine i ok je, rekao bih da je to rock, bez problema.
|
29. 06. 2007. | #43 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
|
slusao sam uzivo porcupine tree u NYC-u pre 2 godine... izuzetan koncert, sve preporuke - iako sam fan njihove ranije faze koja zapravo == steven wilson (koja bas i nema veze sa sadasnjom "tvrdjom" fazom).
Poslednja izmena od caboom : 29. 06. 2007. u 11:59. |
29. 06. 2007. | #44 | |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
Citat:
|
|
29. 06. 2007. | #45 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nisi razumeo, ja sam rekao da je lepo sto su se pojavili bar u prvih 20 godina, a ne kao neki posle 40 A sve ostalo je bljak - cela ta MTV industrija je nesto na cemu su kasnije zidani mnogi trojanski konji, recimo ovaj Grand Show - ne moze niko da me ubedi da to nije neka zavera (sad bi neko pomenuo Vatikan ) da se zaglupi narod do nivoa retarda. Po meni nema nikakve razlike izmedju MTV i Grand Show, koji je ladno po svemu mogao da bude promoter RHCP jer se isti po ponasanju, shvatanjima i razlozima ne razlikuju od raznih Baja Mali Knindza i ostalih (da ne lupetam posto ih ne znam).
Mis'm ... The Cult ? Koji ces mi sada ovde? Sto nisi dosao '86 ili bar do '90 ? Alo, to je bilo pre 20+ godina... I sada ja treba da idem da se valjam u blatu i trzam na The Cult? I pevam ****ing sanctuary ... NFW Nikada ne bih otisao na ovakav koncert, pre bih otisao na ****ing Moloko ili tako neki njanjavi band koji dodje na vrhunclu popularnosti nego na ex-omiljeni koji se seti pose 40 godina. Vec sam pomenuo radioaktivnu (u fazi polu-raspada) Blondie. Jedini izuzetak su bili Dead Kennedys u SKC, iz cisto emotivnih razloga.
29. 06. 2007. | #46 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
A koncert Kraftwerka?!? Ljudi su odradili ceo posao profesionalno...
Off Topic: I'm the operator with my pocket calculator I'm the operator with my pocket calculator I am adding and subtracting I'm controlling and composing I'm the operator with my pocket calculator I'm the operator with my pocket calculator I am adding and subtracting I'm controlling and composing By pressing down a special key, it plays a little melody By pressing down a special key, it plays a little melody I'm the operator with my pocket calculator I'm the operator with my pocket calculator
29. 06. 2007. | #47 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
kraftwerk je vanvremenski bend, i uopste ne moze da se poredi sa bilo cim poznatim. mozda gresim, ali to je jedini bend koji je posle toliko godina i dalje dosledan sebi, a ne zahtevima industrije...
@bluesman: razumeo sam, ali ne mislim da je to nesto cemu bi trebalo pridavati znacaj. mislim, nebitno koliko bend postoji, ako je to tezga kao sto i jeste bila i kao sto se znalo da ce biti, ja tu nemam sta da trazim. |
29. 06. 2007. | #48 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
kako nema razlike?
Bolje su ribe na Pinku od onih na MTV-ju
29. 06. 2007. | #49 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ne bih se bas slozio da nema modernih bendova koji su u stanju da isprase samo tako. Najsveziji primer mi je proslogodisnji nastup grupe "Franz Ferdinand" na Exitu. Na zalost gledao sam ih samo na tv-u, ali ono sto sam video ... ma ljudi su isprasili samo tako, zezali se sve vreme (pevac je komunicirao sa publikom na srpskom) i sl. To je energija koja je preksinoc nedostajala, ono sto ne moze da nadomesti ni 10 XXL videobimova!
Sto se Rogera Watersa tice, nisam bas siguran da na svojim koncertima on svira stvari od Floyda, posto on ima nekoliko svojih solo albuma (slusao svojevremeno "amused to death..." odlicno za samoubice i depresivce . |
29. 06. 2007. | #50 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.06.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prodajem dve karte za RHCP | Nemanja Avramović | Opušteno | 7 | 15. 06. 2007. 13:32 |