|
Web design, Layout, User Interface Dizajn tehnike, user interface |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 12. 2009. | #41 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Mislim da se ne radi toliko o dizajnu koliko o funkcionalnosti
Jeste bio sljasteci i WOOOOW i gizmo i svasta nesto, ali mislim da korisnicima sajta a i vlasnicima bash nije radio posao u smislu pruzanja informacija |
11. 12. 2009. | #42 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Mozda da zakljucamo ovu temu obzirom da se odnosilo na stari sajt koji je radila Nixina firma a ne ovaj sadasnji krs koji je verovatno odradio ?
Off Topic: Gde je ova crnkinja, ocu i ja tamo |
11. 12. 2009. | #43 |
član
Certified
|
Ovo je smejurija od sajta. I opet joomla. Mislim da je neko umesto 1 dana mogao da posveti ovom sajtu 2 dana i uradi sve sa makar malo vise ukusa.
Strasno. A footer zadrzao od Nixe, pa stvarno tuga. Verovatno se menadzment promenio, pa vise na sajt ne gledaju kako rece nixa Citat: menadžment ima viziju da je sajt jedno živo biće, te je ovo samo početak ... |
11. 12. 2009. | #44 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
heh, stari sajt je bio na silverstripe-u, na kome je u srbiji radilo 5 ljudi ukupno (i to samo sto nas je Nixa naterao ), tako da je logicno da su morali sve da bace u djubre i dignu na joomli ili cemu vec... mada iskreno, meni ovo deluje kao WiP, odnosno do pola prepravljena tema, mozda naprosto nije dovrsen sajt?
Inace imao sam prilike da vidim ceo kod i backend za prethodnu verziju koju je radio Haragei i treba imati u vidu kod ovog sistema da je ovo sto se vidi na sajtu bio samo mali deo celog CMS-a, admin deo je imao gomilu nekih opcija i formi... tako da to nije bas sajt koji se sklepa za jedno poslepodne, kao sto mozda izgleda na prvi pogled...
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 11. 12. 2009. u 23:08. |
12. 12. 2009. | #45 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
U medjuvremenu je menadzment koji je narucio prethodnu verziju bkosa koja moze da se vidi na bkosa.haragei.org je uhapšen zbog afere pronevere http://www.blic.rs/hronika.php?id=117301 , tako da su oni odradili ko zna sta sa starim sajtom.
tema je lock
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Redizajn sajta pcigre.com - potrebne kritike, predlozi | pcigre | Web site, dizajn i multimedia | 32 | 05. 12. 2007. 04:07 |
Redizajn sajta i pozicija na googlu | Misko | Marketing i SEO | 9 | 26. 09. 2007. 19:42 |
Redizajn zastava | Dušan Dželebdžić | Opušteno | 6 | 11. 11. 2006. 01:49 |
Redizajn i (Google) PR | headcutter | Marketing i SEO | 6 | 16. 07. 2005. 14:39 |