13. 11. 2009. | #41 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Citat:
tvoj prvi post nije delovao tako, mozda sam pogresio, mozda nisam, no razresicemo ovo na miran nacin sigurno u trenutku kada si objavio svoju poruku - niko nije znao tvoje ime, niti je iko mogao neko da pretpostavi da si njihov prodavac. sta god se Kaspersky dogovorio sa tobom - postovacu dogovor i vratiti ti domen ako imate takav dogovor. p.s. Blues bi trebao da ispostavi racun Singiju za ovoliku promociju Singija Poslednja izmena od Peca : 13. 11. 2009. u 21:43. |
|
13. 11. 2009. | #42 | ||||
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Citat:
E sada ne znam kakva su pravila u ovom slucaju ja sam porucio i dobio predracun nisam platio, jer nisu radile banke da li su oni u obavezi da "cuvaju domen" tipa 24h dok im ne stigne uplata, ili kako vec pitacu njih, u uslovima koriscenja pise izmedju ostalog i == 2.2. Ukoliko se Korisnik ne slaže sa uslovima korišćenja u obavezi je da odjavi narudžbinu u roku od 14 dana od trenutka kada je dobio potvdu narudžbine. === ja sam dobio potvrdu kako nije == Porucio sam domen kaspersky.rs i poslao mail na kaspersky.com da zelim da prodajem licence online sta mislite da li ce tu imati posla == Citat:
Ne veruje da bi domen bio registrovan pre dva sata a 10 minita posle mog posta, valjda se o domenima vodi racuna na drugaciji nacin Citat:
ajde porucio, ne registrovao, a ne Peca a registran domena je naglasio == 4.1. Plaćanje registracije domena se vrši u vidu avansne uplate na osnovu predračuna koji se šalje korisniku pri naručivanju usluge. Uplata se vrši u banci ili pošti na tekući račun naveden na predračunu. Po prijemu predračuna, korisnik je dužan da izvrši uplatu najkasnije u roku od 20 dana. == e sada me samo interesuje da li je registran domena duzan da za domen za koji je odradjen predracun, ne dozvoli da neko drugi registruje domen verovatno nije, cim je peca registrovao, ne nzma kako to ide verovatno da kod loopie nije moguce registrovati u takvoj situaciji ali zato moze kod drugih, npr CRI, gde je i ragistrovan posle mene Citat:
licence.rs i kaspersky.rs a kako mi ga poklanjas, tj dobijam ga DZABE a treba da platim cenu domena p.s. mozda je bolje da se registrovao kasperskylicence.rs [ whois ] · kreiraj glavni domen Poslednja izmena od bluesman : 13. 11. 2009. u 22:05. Razlog: Lakše je u jednom postu |
||||
13. 11. 2009. | #43 |
profesionalac
Professional
|
Kod bilo kog provajdera dok ne platiš neće ti registrovati domen. Peca je platio odmah karticom i zato je registracija izvršena nakon nekoliko minuta.
|
13. 11. 2009. | #44 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Da sam metaphysic uradio bih isto samo ne bih oštrio ražanj dok je zec u šumi.
Da sam Peca uradio bih isto samo ne bih oštrio jezik na forumu. |
2 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
13. 11. 2009. | #45 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Citat:
da sam mlad i neuk a veruj mi da sam citao, bar malo i to o bilo cemu na netu, kako kaze evo sada mogu, da na blogu B92 npr napisem blog moderator foruma DPT mi preuzeo ime domena pa ce onda ostali koji dolaze, doci do takvih informacija na koje mi ti skreces paznju da nisam ispratio ovde se prica o necem drugom |
|
13. 11. 2009. | #46 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Citat:
no... vidi sad ovako: - danas je petak - za vikend banke ne rade - registrovali bi ti domen dakle tek u ponedeljak ovde javno stoji domen koji zaista moze da se zloupotrebi... zamisli da je neko treci ugrabio domen? jednostavno osetio sam potrebu da reagujem. ja i ti i Singi cemo se vec lako dogovoriti... obojica saradjujemo sa Singijem, postovacu svaki dogovor. nadam se da cemo stvar okrenuti u dobrom smeru, bar kao primer kako je opasno biti neoprezan kod registracije domena. ako je potrebno to da kazem - ja sam saglasan da mi se skine status ako urednistvo DPT-a tako odluci uglavnom sam se branio ne poznajem sebe kao nekog ko hejtuje... ako sam negde preterao - to je sigurno nenamerno... mozda sam se isprovocirao kao budala. Poslednja izmena od Peca : 13. 11. 2009. u 22:19. |
|
13. 11. 2009. | #47 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Gospodo, možemo mi sada da pričamo o moralnosti ili nemoralnosti, ali čovek je napravio grešku što je na neki način odao svoju poslovnu tajnu i tu grešku je platio. Platio je surovo, ali jebi ga ... ono što te ne ubije - ojača te.
Svi smo pravili slične greške, neko veće neko manje, neko je platio jako surovo neko se dobro provukao, ali to je proces kroz koji svi prolaze i ja nemam puno problema sa tim. Dalje, verujem da svi znate da ovaj forum već nekoliko godina prate mnogi ljudi koji još nemaju ni jedan post. Bukvalno ima par stotina članova koji su "read only", a kada pogledam online status - redovno dolaze. Ako misliš da na javnom mestu objaviš neku osetljivu informaciju, onda možeš da budeš siguran da će neko da proveri pa čak i zloupotrebi informacije. Kao što rekoh, ja sigurno ne bih to uradio kao Peca, ali znam čoveka verujem da i pored svoje "nespretnosti" u onom postu, nije imao loše namere a najmanje da omalovažava bilo koga. Pored toga, još me ni jednom nije slagao, nemam razloga da mu ne verujem. A na kraju, čak i da nije tako ... da Peca laže i da je to sve smislio da bi oteo domen - setimo se samo opstinabor.com kako su radikali u Boru čak i reklamirali domen koji još nisu registrovali pa ih je "konkurencija" preduhitrila. To je business, nije ni malo lep ni moralan, ali ko te pita... Ja se iskreno nadam da je metaphysic naučio lekciju i da sam na njegovom mestu verovatno bih se jako ljutio, ali ne na Pecu nego na sebe. Ovo je ipak najbolja reklama za www.cri.rs i Trobicu
13. 11. 2009. | #48 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ da Torbica i www.CRI.rs je moralni pobednik
13. 11. 2009. | #49 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ja bih samo jos da dodam (kad je vec Bluesman propustio da to kaze), da je svaki moderator ovde nezavistan, tj. DPT kao forum apsolutno ne stoji iza njegovog postupka. Sutradan moze neki mod da ubije nekoga na ulici i sta sad, treba i ostali modovi sa DPT-a da idu u zatvor zbog toga ?
Inace ja Pecu dovoljno poznajem da ne mislim da je zeleo ista lose, ali kao sto rekoh ja tako ne bih postupio. No, ne moramo se svi slagati oko svega |
13. 11. 2009. | #50 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Što se mene tiče, napiši šta god hoćeš gde god hoćeš, svaka reklama je ok. Pazi samo kako ćeš da sročiš to što hoćeš da napišeš. Ako ćemo iskreno niko ti nije ništa preuzeo jer to i nije bilo tvoje. To što si ti pokazao nameru da nešto uradiš nije pravo svojine
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 13. 11. 2009. u 22:31. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tačka na kaspersky.rs | Peca | Opušteno | 4 | 08. 11. 2010. 18:01 |