13. 03. 2007. | #41 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Invite za friends na Last.fm, na taj sam mislio A za DPT, pa mozda jednog dana...
|
13. 03. 2007. | #42 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Off Topic: Lol, kako ste se naprzili a mala je pozerka
13. 03. 2007. | #43 |
samo vas posmatram...
|
c c c, samo vas posmatram! :P Svrljam po netu vise nego sto mislite! :P :P :P
Ne mogu da verujem da vec provlacite moj nick po drugim forumima... c c c Jel sam zbog toga, mozda, i postala cool clan na "vasem cedu" ili kako god da ga zovete u javnosti, posto smo se svi, jel te, zakleli na "omertu"??? haha ha ha Anyway, nema vas nesto na tom portalu... :P Nesto ste se pritajili ovih dana, a ja sam bas upala u period kad malo vise vremena provodim na netu....pitajte mungosa - chatujemo all the time! :P I BTW : sta bi s onom kafom sto si mi obecao??? he he Ajde ljudi - kuckajte malo i tamo.... nedostajete mi ... :P CYA there! offtopic : Ivane, ajde malo bolje pogledaj i druge ljude, a i sebe po mogucstvu - videces da svi poziramo dak se slikamo, inace bi bili grozni na slikama! :P Pitam se pitam - kakva ti je slika u licnoj karti??? :P
13. 03. 2007. | #44 |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Šta je geekovi, ućutali ste se sada nešto... Maca pojela tastaturu...
|
13. 03. 2007. | #45 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Lol ... prvo @nadalina nisam nista mislio lose kada sam rekao "pozerka" vec sam samo hteo da isprovociram "geek-ove". A i nisam ni mislio to u kontekstu koji ti furas.
Drugo, nemam vremena a ni zelje da se zaludjujem u nekom virtuelnom svetu (tamo sam se pojavio zato sto sam zamoljen za profesionalnu uslugu), preporucujem i tebi da malo "prosetas" (ajde mungose, izbaci se i prosetaj malu a ne samo da pricas, ujedaj malo ). P.s. ... mozda te i ja prosetam pa cu onda da ti pokazem sta sam mislio pod "pozerka" ... ako se ne plasis pravih ljudi, da ne kazem muskaraca, (od krvi i mesa tu odmah fizicki pored sebe)
13. 03. 2007. | #46 |
133t
Master
|
joj izvinite, omasih forum, hteo sam na DPT....
|
13. 03. 2007. | #47 |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
hehe, vidi ovog "šetača" što se javlja ... pa ima ta klasa likova što šetaju tuđe ribe preko dana. mungos ne šeta, samo oprema
|
13. 03. 2007. | #48 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Krsh ti je kajla
14. 03. 2007. | #49 | |
web dude
Grand Master
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Off Topic: lol,
14. 03. 2007. | #50 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Off Topic: Izvinjavam se na ovolikom odstupanju od teme ovog foruma, samo jos ovaj post i povlacim se . @mungos, ocigledno ili nisi shvatio poentu mog prethodnog posla ili namerno furas flame, opusteno ... p.s. sto se mene tice moderator moze slobodno da obrise zadjih 10ak postova ...