03. 11. 2009. | #41 |
poseban član
Certified
|
@mangia
Povedi i nju na pecanje, neka se sunča... a ako mnogo priča, plati joj kozmetičara za to vreme dok si na pecanju. To mora da upali @blues Možda zbog ovoga "Brak je jedina bajka u kojoj se princ pretvara u konja a princeza u vešticu " što su svi jedva dočekali da like-uju... ili zbog ovoga "posle par godina nećeš imati nikakav problem, samo je bitno da istraješ pa ko pre prsne - ona ili brak" Zanimljiv mi je tvoj način ohrabrivanja ljudi na samom startu I ne brini zbog feministkinja, ne podnosim ih... zna se ko šta radi... nema izjednačavanja... možda samo zamene uloga |
03. 11. 2009. | #42 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Što? Jesam nešto slagao?
Ja sam rekao, ako istraje u svom konstantnom online prisustvu, verovatno će gospođa da popusti na kraju (pošto su žene takve - divne, popustljive, pune razumevanja i spremne na kompromise) ali da zna da može da prsne i brak
03. 11. 2009. | #43 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ jel Kaća čita DPT ?
03. 11. 2009. | #44 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ma da, samo joj to fali u životu (zato se i kurčim )
03. 11. 2009. | #45 |
poseban član
Certified
|
E Nixa, to je pravo pitanje!
E da, slažem se sa nekima koji su napisali da ne treba slušati ničije savete... skroooz se slažem! |
03. 11. 2009. | #46 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Videćemo tebe kad omatoriš Kako prolaze godine tako osećaš potrebu da savetuješ mlađe, to ide nekako prirodno
03. 11. 2009. | #47 |
poseban član
Certified
|
Ma razumem potrebu da se dele saveti, i treba ih poslušati, ali ne i prihvatiti. To je fora! I svi onda srećni
Mangia, eto, poslušaj moj savet |
03. 11. 2009. | #48 |
član
Certified
|
@ Dragana Vukajlovic
...postajes prava "tracara" elem, @mangia ne poznajemo se, ali zaista zelim sve najlepse.. A komentari su mi bili zanimljivi. Posebno Draganin "i shvatam da niste ni svesni u šta se vi pretvarate samo u toku jedne veze, a kamoli u braku." Mislim da se i mi zene pretvaramo u cudna stvorenja kao i muskarci. Tako da novom bracnom paru zelim da ta nova stvorenja koja budu postala vremenom, opet budu ta koja ce se na neki nacin voleti, ili makar neka nastave da se postuju. Ziveli |
03. 11. 2009. | #49 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.03.2006
Hvala: 9
15 "Hvala" u 10 poruka
|
haha povesti zenu na pecanje
|
04. 11. 2009. | #50 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Citat:
Tri prijatelja su godinama svake subote išli na pecanje... Kad se jedan od njih oženio i kad su prošla slavlja, dođe i prva subota - dan za pecanje. Ova dvojica pođoše po njega, on reče "ček da se javim ženi"... Posle 5 minuta izlazi iz kuće i kaže "Ma, ko nju šiša... Idite vi slobodno."
|
|