16. 03. 2010. | #41 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Citat:
A sem toga, malo je suludo dozvoliti da se vise web aplikacija izvrsava kao jedan user...
16. 03. 2010. | #42 | |||
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ubr, ne znam da li bi priznao pod "zavisi mi posao", al' čini mi se da koristiš više od jednog open source programa bez komercijalne podrške, pa se ne buniš. jQuery, PHP, MySQL, Linux... |
|||
"Hvala" nn.nn za poruku: |
16. 03. 2010. | #43 |
nobody
Expert
705 "Hvala" u 106 poruka
|
|
"Hvala" nn.nn za poruku: |
16. 03. 2010. | #44 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ih, bre Pedjaa, šta ima veze o čemu pričamo - bitno je da se priča... kao u kafani, počneš od sinoćne utakmice pa završiš na teoriji zavere "da li su se ameri spustili na mesec ili je to bio fake"
16. 03. 2010. | #45 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mister, hajde, očiju ti, objasni mi zašto ti misliš da ljudi kupuju software? Zašto bi neko kupio recimo Vivvo ako može da ima WP besplatno? Eto ti case study
BTW, zar ti misliš da ozbiljne firme drže sve na google apps?
16. 03. 2010. | #46 |
nobody
Expert
705 "Hvala" u 106 poruka
|
E, bre, bluesmane, ja sam mislio da si ti od tih ozbiljnih likova. Ništa ja tebi ne verujem i pravo da ti kažem, čini mi se da bacaš lešnike. Al' ako te to uveseljava, nek' bude da sam veverica. Valjda je blogerima dobar i WP, a Vivvo, bar koliko ja razumem, cilja na novine, magazine i slične (sad bi bilo lepo da se praviš da sam odgovorio na pitanje). Ima ozbiljnih on-line novina koje nisu pravljene na Vivvou, al' valjda ne moram to da dokazujem.
Ja kad kupujem software radim to jer dobijem nešto što nemam ako ne kupim (da isključimo pirateriju). Recimo, ne znam za adekvatnu zamenu za Photoshop. Ako mi treba web server, npr, ne moram da kupim Windows, imam Linux. A ti, ko'ko vidim, teraš ovaj forum na Windowsu? Ubr, je l' ti to hoćeš da kažeš da je Google neozbiljna firma? |
16. 03. 2010. | #47 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mister, sad bih ti rekao par stvari u afektu, ali mi je zabranio doktor.
16. 03. 2010. | #48 |
nobody
Expert
705 "Hvala" u 106 poruka
|
Opušteno, nije mi bila namera da te nerviram. Peace, brother.
|
16. 03. 2010. | #49 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Nemoj da krene da ti se trese i druga ruka
16. 03. 2010. | #50 | ||
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
Uglavnom cela prica je zacarani krug gde bi svako trebao da odgovara za svoj deo u lancu bezbednosti ... Nije dovoljno i imati siguran app ako ga je korisnik instalirao sa default podesavanjima (npr: admin/admin), ili ako nije na vreme instalirao neku zakrpu. IE nije merodavan jer na pocetku nije imao konkurenciju a kasnije nije bio primarni izvor zarade. Pokusavali su da security propuste sprece na druge nacine (DEP,ASLR,...). Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SPAM: SSB Hosting | MorenoArdohain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 74 | 08. 09. 2008. 18:37 |
.hr spam | misk0 | e-Business | 1 | 17. 01. 2007. 22:13 |
Benq Black Box | kalkulus | Hardware | 7 | 08. 11. 2006. 21:50 |
Sta je spam? | misk0 | Opušteno | 26 | 01. 11. 2006. 12:08 |