15. 12. 2009. | #41 | |
novi član
Datum učlanjenja: 08.12.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Evo ja uspeo da zateknem podrsku online i popricam sa njim
11-12-09: Citat:
|
|
15. 12. 2009. | #42 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Ja zaista ne vidim razlog da sa njima poslujete ako se tako ponašaju... Pokupi podatke i pali dalje...
|
02. 01. 2010. | #43 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 02.01.2010
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Pozdrav svima.
Evo i ja da, za razliku, iskažem svoje relativno pozitivno mišljenje vezano sa uniweb. Istina je da deluju neozbiljno, i imaju momente, ali ipak treba imati i malo razumevanja. Kod njih hostujem jedan svoj sajt već dve godine, i nisam imao nikakvih većih problema. Sajt je bio dostupan, podrška uvek online, uvek su se trudili da reše svaki moj problem. Jedini problem koji je bio jeste taj famozan upad, hack, štagod, kada je dosta sajtova ostalo bez backupa. Moj je backup sačuvan, tako da se sve završilo sa par sati nedostupnosti domena. Svejedno, nisu ni to smeli dozvoliti, a njihovo opravdanje je bilo da nisu krivi, podelili su par besplatnih meseci hostinga ovima kojima su sajtovi izbrisani i to je to. Generalno, ranije su bili puno bolji, u poslednje vreme zabušavaju, ali i dalje hostuijem kod njih. Tip za sve - Ako tražite support, obavezno zovite telefonom, puno su ozbiljniji i uvek su tu. |
10. 01. 2010. | #44 |
član
Na probnom radu
|
Ja sam kod njih uzeo letos cod4oblivion.com sa 3GB prostora i zaista nikad nisam imao problema. Cak ni kada je bila ona frka sa serverima, nista me nije zakacilo. Bio sam veoma zadovoljan i svima sam preporucivao uniweb.
Posle toga sam narucio i gameship.net sa jos 3GB prostora. Pre nego sto sam narucio, pitao sam ovako: Ako vam danas uplatim, kada ce mi stici podaci o domeni i hostingu? Odgovor: U roku od jednog dana. Posle toga je proslo jedno 2 nedelje. Ja ih jurim po MSN-u, po FB grupama, napadam. Kazem tom liku da ne mogu da verujem kakav odnos ima prema onome od cega zivi...napadam, smaram...nista. Aktivirali mi posle 15-ak dana. Video sam da je neko dao log chata gde je trazio direktora. Taj uniweb ni nema direktora, to izgleda drze dva pajsera koje firma vise ne interesuje. |
10. 01. 2010. | #45 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 28.03.2007
Hvala: 4
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Jesu li oni uopste firma?
|
10. 01. 2010. | #46 |
član
Na probnom radu
|
mislim da nisu. Ja imam i kod Loopia-e gs.rs i tamo su mnogo profesionalniji, bas je ozbiljna firma...a ovi mislim da nisu nista.
|
11. 01. 2010. | #47 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
|
Ja sam uplatio obnovu domena koji mi prvo 3 nedelje nije bio dostupan, a cim se pojavio online - istekao domen. Naravno, tu nisam dobio nikakvu notifikaciju o isteku, tako da... Sve vreme su me ignorisali na msnu, na mailu, na telefon su se javili tek juce, i na kraju nisam moga ni domen prebaciti na drugi host (fajlove imam) jer mislim da treba 15 dana za izbacivanje tog epp koda za transfer domena (ako nisam nesto pobrkao).
|
11. 01. 2010. | #48 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 01.08.2009
Hvala: 4
177 "Hvala" u 9 poruka
|
Moras da obnovis domen preko njih pa onda da ga transferujes kod drugog hosta, npr domen ne moze da se transferuje ako nije star 90 dana, ne znam koja je fora oko transfera pred istek i slicno ali znam da ne moze da se transferuje ako je istekao, u svakom slucaju uni moze da ti obnovi taj domen
|
11. 01. 2010. | #49 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
|
Da, zato sam i uplatio.
|
11. 01. 2010. | #50 | |
novi član
Datum učlanjenja: 08.12.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Uniweb poceo da radi backup posle "reloada" servera
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
uniwebhosting | borstale | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 05. 06. 2006. 18:51 |