04. 12. 2007. | #41 |
Designer guy
Wrote a book
|
Naravno, slažem se oko većine stvari, samo sam hteo da čujem tvoje mišljenje. Nadam se da moje pitanje nije zvučalo kao neka prozivka.
|
04. 12. 2007. | #42 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Off Topic: Ma kakvi. Zaboravih još jednu stvar: takav "haiku" über-HTML (kakav je npr. HTML obogaćen mikroformatima) je izvodljiv u malom timu vrlo pedantnih dizajnera i developera. Čim imaš malo veći tim, vrlo je teško da sve održavaš cakum-pakum. Treba da vidiš neke HTML-ove koje servira Monster. Prvo malo javaskripta, pa HTML tag, pa HTML (u najgorem smislu te skraćenice) sa još malo javaskripta ubudženog unutra, zatvoren HTML tag, pa još malo javaskripta. Prelazak na valid XHTML je u planu, ali nije u roadmap-u za sledećih godinu-dve. Ali zato nije problem da isporučimo validan HRXML kad treba. |
04. 12. 2007. | #43 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ja sam ziveo u ubedjenju da Monster to radi namerno da bi otezao spajderovanje... posto je njihov html stvarno grozan, plus pola sajta ne radi bez javascripta i kukija...
04. 12. 2007. | #44 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
|
04. 12. 2007. | #45 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Danas sam nešto ćaskao sa agenticom za nekretnine i nekako smo se dotakli toga kako je nama presudna mogućnost uvođenja broadband interneta prilikom odabira stana. Tu ona krene o tome kako mora da sredi jači net jer njena sestra i ona često overavaju Infostud i gledaju koji se poslovi nude pa im je dialup prespor...
Super mi je priča bila što zato što znam ekipu iz Infostuda i cenim njihov uspeh plus što pokazuje da bogatija ponuda korisnih informacija i servisa na domaćem netu privlači i mase koje su se do pre par godina kunule da nikada u životu računar neće pipnuti. Znam par priča gde ljudi žele da ozbiljno ulože u kvalitetan sadržaj i servise na domaćem netu kako bi zaradili povećanjem broja korisnika... Još samo da se kod nas reši kako toj istoj masi lako uzmete vaše pare bez kaišarskih provizija i voodoo rituala i sve će biti ružičasto i grandiozno... Hm, nešto mi smrducka ova prethodna rečenica No, to su sad već neke druge priče...
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 04. 12. 2007. u 21:40. |
23. 01. 2008. | #46 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 25.06.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
|
Pošto sam i sam objavljivao dosta konkursa za radna mesta po novinama, a te iste oglase prenosili u Infostudu nisam nešto primetio razliku u kvalitetu između ljudi koji su videli oglas na infostud-u i onih koji su videli u novinama... Jako je teško naći kvalitetnu osobu, gomila ih je u fazonu da ti uzme pola sata vremena da bi rekli "jao pa ja stvarno ne umem to programiranje, nego sam eto došao samo da vidim o čemu se tu radi" ili one fore "pa bože moj, šta ima veze ako ne umem da programiram, naučiću!" i sl. Ako se pojavi i neki kvalitetan obično je tu čisto da vidi šta se durgo nudi, a ako bi hteo da pređe kod tebe u firmu, onda traži neke nenormalne pare, u fazonu APP (ako prođe prođe)...
Takođe jedna jako interesantna činjenica je da su cene objavljivanja na Infostudu uporedive sa cenama koje naplaćuje Blic. A ne znam ko bi pri zdravoj pameti platio Infostudu kad može otići u Blic platiti oglas, i taj isti ogras će onda preneti Infostud kod sebe (besplatno).. Dobiješ dve stvari po ceni jedne Poslednja izmena od dvukovic : 23. 01. 2008. u 13:46. |
2 članova zahvaljuje dvukovic za poruku: |
24. 01. 2008. | #47 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
23. 05. 2008. | #48 |
ecce homo
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.05.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Један мој другар радио пауке за њи'ово чедо. Немој да се бринеш. Све се то реши. Оно што они не умеју да реше јесте како кориснику да подаре ваљане странице.
Poslednja izmena od Paimonia : 23. 05. 2008. u 07:29. Razlog: Онако... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponuda za posao | kickloop | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 02. 11. 2010. 01:48 |
Sve je teže naći posao (i radnike) | bluesman | Opušteno | 32 | 14. 08. 2008. 17:48 |
CNN: Saznajte je li vaš posao s**** | Aleksandar Marković | Opušteno | 4 | 30. 05. 2007. 12:53 |