09. 01. 2012. | #51 |
Slobodan Marković
Qualified
|
Evo ja vam kažem - PayPal-a nema dok ne priznamo Kosovo...
Ovo sa WU i PP nema veze sa životom... ispada da svaka budala može da izmisli random razlog zašto nema PayPala i kreće masovno ludilo po komentarima i forumima...
09. 01. 2012. | #52 |
old school
Professional
|
Pa da priznamo.
A zasto Paypal-a jos nema? Koliko je samo bilo vesti i trulih obecanja i nista. Sta to ima jbna DRKongo, a mi ne? Kongo jos nazivaju "Jugoslavijom Afrike"!? Odgovor je verovatno i u monopolima, jer poznato je da iza WU u RS stoji EKI, odn. Djunic&Vlahovic. Pored toga, nekima verovatno odgovara i da banke jos koju godinu drpnu od nas po minimum 10EUR + jos trosak 1-2 provizije za ino doznaku nego da nam se omoguci da placamo Paypal-om. O ceni usluga WU i ne razmisljam, to je stvarno sumanut trosak. Ja nemam dilemu tipa Kosovo ili EU, majka ili laptop, ali vidim da Paypal nema alternativu, a Srbija nema Paypal.
09. 01. 2012. | #53 |
Slobodan Marković
Qualified
|
Jedino PayPal može da pruži odgovor zašto do sada nije podržavao Srbiju, kada planira, da li ima neki problem itd. Oni se, naravno, nikad nisu zvanično izjasnili na tu temu, niti planiraju. Svi mogući razlozi koje MI navodimo su čiste spekulacije, sa kojima možemo u krug do beskraja...
Meni je relevantna činjenica da Srbiju već godinama podržavaju Google Checkout i MoneyBookers, koji rade isto što i PayPal. Dakle, ako mogu oni, može i PayPal.
09. 01. 2012. | #54 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pored toga, nije ovde ništa gora situacija sa monopolima nego u ostatku regiona (ok, možda malo ), ovo je bull****.
09. 01. 2012. | #55 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
zavera :P
|
10. 01. 2012. | #56 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Who cares, ja ne znam čemu frka uopšte oko PayPala i Srbije? Što nas Apple izbegava, to je meni veće pitanje.
|
|
|