14. 05. 2009. | #51 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.03.2009
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ne znam da li sam nekog uvredio ili ne ali samo sam hteo da mi date neku preporuku sta biste vi radili da ste na mom meste. koliko sam ja skontao ovaj forum za to i sluzi.
Nije mi glavni cilj da zaradim. Koliko sam ja skontao to dodje samo po sebi. Glavni cilj je da me naucite i da ja naucim nesto sto nisam dosad znao ali vidim da se mnogi zezaju samnom |
14. 05. 2009. | #52 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa ne zezamo se mi sa tobom, pogledaj koliko strana ima ovaj topic... dobio si više nego dovoljno pažnje, veruj mi... i mnogi su ti pomogli.
Ali zamisli situaciju sada, kažeš voleo bih da vozim auto. I šta sad? Na 8 strana pitaš "koji auto da kupim" i svi ti kažu jedno a ti kupiš nešto drugo, onda sedneš u auto pa pitaš "a šta sad?". E jebi ga, druže... šta sad... Pa upali auto i vozi, yebem ga.
14. 05. 2009. | #53 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
Citat:
Ne bi skodilo da odgledas Kung Fu Pandu Poslednja izmena od McKracken : 14. 05. 2009. u 23:31. |
|
14. 05. 2009. | #54 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Dobro u svakom slucaju hvala na "pomoci". Nadam se da ne pomazete tako svima
|
14. 05. 2009. | #55 |
deda
Certified
Datum učlanjenja: 06.05.2008
Hvala: 3
18 "Hvala" u 15 poruka
|
Pa iskren da budem, ja obozavam da se zajebavam, a napisao sam ti komentar najiskrenije.
Posle mog komentara si dobio jos jedan isti, pa ti izvuci pouku sta treba da radis. Znaci, ako hoces da ima puno komentara tj. veliku posetu, moras da preduzmes odredjene stvari a najvise da animiras ljude. E sad, najednostavnije je da ponudis neke nagrade , recimo.. A da bi imao nesto kao nagradu moras da odvojis malo zelenih papirica... Ili mozda animiras ljude necim duhovitim... Ili mozda necim strucnim??? Ili mozda se stvarno zajebavas i pravis blesav, odakle znam? Vidis da se ljudi pitaju posle ovolikoih komentara o cemu se ovde radi??? |
"Hvala" deda za poruku: |
15. 05. 2009. | #56 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Obično na predavanjima kada se dođe do teme foruma kažem da je za instaliranje istog potrebno oko 30 s (Cpanel, npr.), ali da je najveći problem kako nekoga "naterati" da redovno dolazi i da pride komentariše... Ako ne postoji strategija za animiranje posetilaca, tada treba bataliti posao.
Slično je i za društvene mreže (možda si trebao da probaš i to pride). Inače, definitivno si dobio veoma dobru količinu veoma upotrebljivih saveta, ali je sreća da su to upotrebljivi saveti svima, ne samo tebi... Btw. Da li postoji mogućnost da se iz ove teme "iseku" ili iskopiraju delovi o SEO, jer se radi o veoma bitnim stvarima koje zaslužuju posebnu temu, pa da tamo nastavimo diskusiju...? |
15. 05. 2009. | #57 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
To je slicno kao i na primeru poloziti prjemni/dobiti diplomu kao i dobiti diplomu/raditi posao koji te ispunjava. Ljudi misle da kada poloze prijemni da ce po defaultu dobiti i diplomu i misle da ako dobiju diplomu da ce po defaultu raditi 100% posao koji ce ih ispunjavati i da ce isti odmah i dobiti (jer su dobili diplomu, jel')
Mnogi razmisljaju skoro samo da poloze prijemni ili da dobiju diplomu a ne shvataju da prava stvar nastupa tek posle. Ista stvar i sa svakim sajtom, pre svega community sajtom. Instalacija i tehnicka realizacija je pocetni korak a prave stvare dolaze nakon toga. Nadam se da ste razumeli moju poentu. Citat:
16. 05. 2009. | #58 |
web dizajner u najavi
Certified
Datum učlanjenja: 07.05.2009
Hvala: 53
5 "Hvala" u 5 poruka
|
Nije mesto za ovo alo posto vidim da si ovde.
DRAGANE BRAVO ZA GOVOR NA INFORMATICI 2009 BIO SAM TAMO! Ono cu jos dugo prepricavati!
16. 05. 2009. | #59 | |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
|
|
16. 05. 2009. | #60 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Aman bre
pa rekoshe ti ljudi... osmisli neke nagradne igre, napravi neke unikatne teme, obecaj moderatorska mesta, napravi kvizove, ankete... sam kucaj nove clanke i vesti, i probaj jos nekog da animiras da to radi... i/ili prenosi zanimljive vesti sa drugih sajtova na tvoj... i probaj da nadjes neku nishu za koju ljudi nisu vec napravili forum... dali su ti primer sa pcelarstvom, nadji nesto sto niko ne obradjuje... Poslednja izmena od Peca : 16. 05. 2009. u 04:27. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 19:06 |
Hteo bih uloziti od 5 do 6 hiljada evra za neki sajt! | martinluter | Planiranje i usability | 137 | 09. 12. 2010. 15:21 |
APR sajt i prelazak na RS | McKracken | e-Business | 8 | 09. 09. 2008. 21:03 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 12:37 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 13:42 |