(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 02. 2006. | #51 |
Designer guy
Wrote a book
|
J***s mi mater ako ja odgovorim na jos jednu tvoju poruku Bojane. No hard feelings, ali stvarno nemam sta da ti kazem i nije mi jasno sta pokusavas da dokazes.
Sad sam pocitao poslednje dve strane ove teme i nemam reci... |
12. 02. 2006. | #52 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ne moras da odgovoris, samo znam sta ce biti sa CSS sajtovima na nekom novom browseru koji nema foolproof parser za CSS. Molim, ako vec idete na XHTML strict, onda i CSS treba da bude validan. Hint: imam amayu ovde, ali je ne mogu koristiti na webu iz 2 razloga - svi misle da browser mora da prodje Acid2 test (koji je los CSS BTW, nije validan) i zbog XHTML dokumenata koji nisu well-formed (a i o tome moze mnogo da se kaze, bitno je da stavimo DOCTYPE, i ako dokument nije za taj DOCTYPE) Nije ovo prazna prica, puna su ljudima usta accessibility i usability a od FF dalje ne mislimo, kad vec pravite za accessibility i usability pravite i za Amayu.
Poslednja izmena od bojan_bozovic : 12. 02. 2006. u 14:38. |
12. 02. 2006. | #53 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Moje je mišljenje da ovu temu treba saseći sad kako je ne bismo više razvodnjavali i "tupili". U više navrata smo potezali ovu priču tako da na samom forumu i u ovoj temi ima dosta informacija o razlici, prednostima i manama oba pristupa. Plus je ceo net prepun ovakvih diskusija...
Ako se neko od globalnih moderatora ili administratora ne slaže sa mojom odlukom nek slobodno opet otvori ovu temu.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ajax Powered MySQL Table Editor i Viewer | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 26. 08. 2010. 23:02 |
Download: The True Story of the Internet | japan | Opušteno | 1 | 08. 05. 2008. 12:17 |
table, jedna ispod druge u celiji | Ivan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 07. 12. 2007. 15:45 |
Pivot Table OWC Alternative | dejan2102 | Programiranje | 0 | 04. 11. 2006. 01:26 |