25. 07. 2008. | #51 |
expert
Master
|
Nista onda, zivi u proslosti...sta da ti kazem. Tuzno je cuti da neko tako razmislja. jbg..
|
25. 07. 2008. | #52 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
@stellanova, ocigledno sada mozes da se pravish pametan, s' obzirom da si otisao iz srbije... Dodji da zivish ovde pa se onda pravi pametan!!!
25. 07. 2008. | #53 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Ono sto ti mislis da je istorija, ustvari jos uvek traje. To sto ti imas neku "optimisticnu" viziju je tvoj problem.
historia magistra vitae |
25. 07. 2008. | #54 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Inace, Krivicni zakon kaze (citat sa http://www.politika.co.yu/rubrike/Hr...kuje.lt.html):
Citat:
Takodje, mada o tome jos zvanicno nije bilo reci, sushka se vec neko vreme da se priprema slican sistem i za permanentno pracenje i data mining poziva mobilne i fixne telefonije, sto verovatno necemo ni znati da je uvedeno..
25. 07. 2008. | #55 | |
Moderator
Qualified
|
Citat:
Lupetas kao maksim po diviziji. Ako je to sve tako divno i idilicno kako ti tvrdis - ja zaista ne vidim zasto ti je lokacija EU i zasto tvrdis u nekim drugim temama i postovima kako se za bilo sta u Srbiji ne vredi ni boriti nego treba bezati napolje. Barem budi dosledan.
25. 07. 2008. | #56 | |
expert
Master
|
@dkurel
Citat:
@LiquidBrain Navikao sam na te prozivke, ali dobro. Ti sam dopustas da okolina utice na tebe. Jos samo fali da me neko nazove izdajnikom i super... @cvele Rekoh ti, to sto ti mislis da je ova odluka RRA losa samo govori o tome koliko ljudi u Srbiji zaista zele promene. Ljude je nemoguce promeniti tj. napraviti nove ali zakone i pravila jeste a ako nastavimo da se pravimo pametni i sve i malo dobro odmah proglasavamo za lose zbog prostosti samo ce zadrzati Srbiju u istoj... I da sumiramo, tj. da kazem ono sto je moj zakljucak. Ovo je cisto pravilnik koji TEHNICKI omogucava rad nadleznih organa i kao takav je vrlo pohvalan i inovativan na podruciju Srbije gde jos mali milion stvari stoji neregulisan. Kada sam se ukljucio u temu mislio sam da komentarisemo zakone i odluke a ne ljude koji treba da iste sprovode... Ali kao i u vecini rasprava u Srbiji sve za zavrsava guslanjem o proslosti i zlokovcima, podelama na izdajnike i patriote i slicno... |
|
25. 07. 2008. | #57 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Citat:
Za drustvo je neophodno poverenje ali je i jasno zasto ga medju onima koji imaju bolje pamcenje od lika iz filma Memento,ima vrlo malo.Mi smo ionako zajednica ljudi koji zive jedni s drugima(nismo drustvo) i uglavnom protiv drugih.Imali smo razloga da budemo paranoicni a ni drzava nas nije stedela da nas nahrani raznim paranojama,xyz fobijama(doduse plitkim, ali uz stalno ponavljanje na "urodjenim" kanalima, poput rts, vrlo efektnim) Nase je da se bunimo kad god je neko ugrozen.Nije vazno ni ako pogresimo. Koju stetu su stvorili oni koji su se bunili a koju drzave? Nisam za anarhiju ili nered,bas suprotno.Ali ne dozvoljavam da mi razni mracnjaci pod plastom "tako se to radi u svetu" poturaju kukavicja jaja!!!Ma ajde, molim te!Svakodnevno nam sole pamet razni prefarbani likovi, o evropskim vrednostima(sto li samo evropskim??!) pricaju razni partijski klonovi i samo nanose stetu i zbunjuju ljude.Najbolji reality show koji sam ja ovde gledao, kad uklonis par umetnickih preterivanja, je Mile protiv tranzicije! Sto ne znaci da necemo jednog dana biti normalna, uredjena zemlja. I tada ce biti podvala, samo bice i vise onih koji su wide eyes open@@ @@ Nadam se |
|
25. 07. 2008. | #58 | |||
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
25. 07. 2008. | #59 |
expert
Master
|
@xippi & Milija Veljovic
Koja je alternativa? Mislim lepo je pljuvati, pricati da ne valja, razapinjati ljude na kolac i slicno ali to i dalje ne daje neku alternativu... |
25. 07. 2008. | #60 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Ok, sad stvarno moram da te pitam: DA LI SI TI NORMALAN?
Citat:
Osnova svega je, ako neko hoce da me prisluskuje MORA da ima dozvolu suda za to, NALOG. Kojoj firmi u inostranstvu ce pasti napamet da svoju kompletnu bazu klijenata, sa kontaktima, istorijom kupovina... kompletnim profilom da nekome... Ako je BIA ekvivalent CIA, onda se seti afere Airbus vs CIA + Boing. Nemoze niko bez razloga da odluci da preusmerava moje mailove u svoj "akvizicaoni" centar, a ovaj pravilnik to omogucava. Nije bitno da li ce da se desi, vec moze da se desi ako nekome dune. Nije potrebno nabrajati primere mogucnosti krsenja privatnosti, zato sto i maloumna osoba moze da smisli dovoljno da napise 3 x rat i mir. Sta je sledece ? da nam svakome dodele po pratilju koja ce da ide iza nas i da belezi koliko cm3 smo ispisali zadnji put ? |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 20:42 |