Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 11. 2009. | #51 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
^ to bi moglo bi u sklopu najavljene reorganizacije
@dinke, ni Sergey Brin ne bi to bolje definisao |
11. 12. 2009. | #52 |
član
Certified
|
Vec neko vreme koristim HTC Magic, ali veoma retko imam vremena da se igram sa njim instaliram aplikacije i ostalo. Ali zelim sa vama da podelim sta koristim:
gTasks - to do - odlicno za belezenje dnevnih aktivnosti Wifi on-off - widget super stvarcica mAnalytics - odlican za pregled google analytics account-a Twidroid- nezaobilazni twitter Shazam - prepoznaje muziku u kafeu cesto ne znam ko peva pa mi to sluzi.... FALA DINKE STO SI MI POKAZAO And FTP - ftp klijent odlican je WordPlayer v3 - citanje knjige ima puno besplatnih knjiga jako zanimljivih razlicite oblasti Meebo - mada sam ga sada skinula jer uglavnom koristim skajpi Skype - naravno kuckanje i prica Facebook widget Quickoffice - za brzo potezna pisanja wpToGO - klijent za pisanje blogova wordpress naravno i ima mogucnost za vise naloga aLauncher - super je za organizaciju na telefonu, aplikacija, kontakta, media Backgrounds - nije nikakva wau aplikacija ,ali ima lepih pozadina pa ponekada kliknem i na to i to bi bilo to za sada pisemo se uskoro sa novim aplikacijama i kritikama a najvise mi smeta sto nema nesrecni alam za budjenje ujutru ako ga iskljucim preko noci.... to je manaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
12. 12. 2009. | #53 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
quote: "FALA DINKE STO SI MI POKAZAO "
lol meni ga dinke srecom nije pokazao.. doduse interesantan je taj program.. i istina je - magic nema "auto-power-on" za alarm, to je bas mana. jel' hero ima to? ako ima, da predjemo? |
13. 12. 2009. | #54 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: nikad u zivotu nisam iskljucio telefon uvece, da sad to niste pomenuli ne bih ni znao da to uopste i moze da se uradi (ne da se iskljuci telefon, naravno, nego da se automatski ukljuci na alarm)...
14. 12. 2009. | #55 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
ivanhoe b'ate a zasto bi drzao telefon ukljucen uvece? sta, kao, ako te neko pozove u 03:45h ujutru, ti ces da se javis?
to moze da bude sve osim konstruktivnog razgovora.. |
14. 12. 2009. | #56 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ne, naprosto se ne setim da ga ugasim...
stvar navike, naravno, nego hocu da kazem da mislim da to bas i nije neki siroko rasprostranjen obicaj, pa zato verovatno nije bio neki prioritet prilikom razvoja androida... meni mnogo vise smeta kvalitet kamere, cekacu ipak ovu novu generaciju.. :/
14. 12. 2009. | #57 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
O Bože... zar tebe neko zove u 03:45 ? Ja nikada nisam isključio telefon noću i nikada me niko nije pozvao u to doba, valjda zato što moj broj telefona znaju samo normalni ljudi
14. 12. 2009. | #58 |
expert
Grand Master
|
^ ja ne gasim
ako me neko pozove u 3:45 verovatno da mu trebam hitno tako da ... |
14. 12. 2009. | #59 |
expert
Master
|
Drugar se napije i hoce da ti pusti pesmu ? :
|
"Hvala" STELLANOVA za poruku: |
14. 12. 2009. | #60 |
Knowledge base
Wrote a book
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Android Froyo | webgazda | Opušteno | 21 | 07. 09. 2010. 00:31 |
Android telefoni | DejanVesic | Web aplikacije, web servisi i software | 81 | 27. 04. 2010. 11:06 |