|
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Mali offtopic u pravcu trenutne index strane sajta...
par puta sam video sliku i svaki put sam pomislio da se radi o novom dating servisu... skroz je kul promovisati ljubav između medija i oglašivača, ali mi ona mala srculenca vuču samo tako na spam i dating ![]()
![]() |
#2 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa sad Nikola, možeš da kažeš da je bilo obično zezanje, ali to je kao kada dete napravi neki problem pa onda kaže "šalio sam se" (ko ima decu zna na šta mislim). Taj ko je smislio to nije dobro smislio jer nije razmišljao šta posle, tipično dečije ponašanje. Nije to naravno ništa strašno, možda i simpatično, ali teško da je primenjivo za poslovno ponašanje.
A to da si nekog obmanuo, pa možda, bilo je onih koji su potrčali da pomognu "plavuši u nevolji", najveći problem si sebi napravio, ovo je mala bara i sve se brzo sazna + gluvi telefoni ... oglašavač ne zna šta da očekuje... prosečan će da pomisli "šta ako mi ovi posle X meseci kažu "šalili smo se... sve je bila fora... šta se primate...". Citat:
Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
Priča o upravljanju novcem oglašivača se pojavila nekoliko puta u ovoj temi ali ta informacije definitivno nije tačna. Rekao sam da mi "živimo" samo od naplate webmasterima, i to ne procenta već pretplate da se nalaze u katalogu. Citat:
![]() Poslednja izmena od Nikola Vavic : 08. 12. 2007. u 18:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Jedini problem u celoj ovoj priči što je dosta takvih Webmastera na ovom forumu, ne samo kao diskutanti, nego mogo više kao "čitaoci"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ja tu ne vidim nikakav problem. Ko želi da ga nađu oglašivači postaviće svoju ponudu na Tvoj Klik, ko ne želi, ne preostaje mu ništa drugo nego da nastavi da kuka kako smo mi neradnička država u kojoj firme još nisu shvatile značaj Internet marketinga. Zaključak cele priče je jednostavan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Da li ti stvarno mislis da se svi webmasteri/ke hvataju za polne organe kada cuju Moj/Tvoj/Njegov/Njen Klit ovaj izvini Klik? Opasni mafija avatari? WTF!?!?!? O presvetli Niche-Kliche pomozi nam da resimo probleme sto niko nece da se reklamira na nasim sajtovima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Dzordz za poruku: |
![]() |
#7 | |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Citat:
Zbog cega smo na crnim listama vecine vodecih rekl. agencija? Ko radi sa adsense zna koliko su lose placene reklame "odavde"... To nije bez razoga... Osim toga Tamara je bas fina. Mnogi roditelji bi je rado vidjeli kao snaju... Jos da zna pitu razviti... Ih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" Miloje Sekulic za poruku: |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yep... A ako to ne upali, onda plan B: da "slučajno" procuri na internet snimak seksa TK ekipe s hercegovačkim tajkunom....
![]()
"Hvala" Milos Vukotic za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mala pomoc/kurirske sluzbe | Krile | Opušteno | 4 | 01. 08. 2008. 01:38 |
mala pomoc oko nemackog | ivanhoe | Opušteno | 8 | 13. 02. 2008. 14:20 |
Mala Template klasa | Ilija Studen | PHP | 11 | 11. 06. 2006. 17:37 |
TrackBack mala pomoc | Baic | PHP | 8 | 19. 04. 2006. 18:16 |