|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
09. 08. 2010. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Opet je naslov teme offtopic
Ako sam dobro razumeo pravac rasprave, pričamo o tome da su ljudi (ameri?) glupi? Čisto da porvrdim pošto mi malo zuji u glavi pa ne znam o čemu se više priča ovde.
09. 08. 2010. | #2 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
^ Bas o tome pricamo. Nista viseslojno i kriticki, nego jednodimenzionalno, osiono i nekriticki. I to zato sto ima nekih kojima u glavi danas vise zuji nego tebi.
Ovde svi sve znaju i u isto vreme jedini su u pravu. Pa ti vidi da li moze da ne ode u offtopic. I onda ima par diskutanata koji ne idu u sablon i onda dodje do sudara, pa neko iz prve kaze drugom da lupa, iako iznosi licni stav, pa onda neko ko je verovatno bio klinac sredinom devedesetih treba da prihvati sugestiju drugoga da je on sam kriv sto danas "uzivamo" u "tekovinama rada" Slobe i kompanije... I tako bi moglo u nedogled.
09. 08. 2010. | #3 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Ima svakakvih.. neki bi da hvataju za kosu ljude pa lupaju o zid dok krv ne procuri..
Izvini Djuro :-) I sad moram da idem, ostao bih, ali doci ce vas brat, a on bi me ubio :-)
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 09. 08. 2010. u 01:40. |
09. 08. 2010. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sada sam spreman da umrem za ono u šta verujem,
ali jebi ga ne verujem više ni u šta.
09. 08. 2010. | #5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sto rece jedan moj drugar: Ameri su glupi, a ostali (tu je i nas uracunao) su jos gluplji..
09. 08. 2010. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja bih samo prokomentarisao, kada već pričamo o gluposti, da glupost ne poznaje geografske granice.
09. 08. 2010. | #7 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
http://donpettygrove.blogspot.com/20...50-states.html
Citat:
09. 08. 2010. | #8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
njah, bitno da mi mnogo razmisljamo... pravite gresku sto poredite sebe i svoju okolinu sa slikom koju imate o US iz filmova... cak ni mala Srbija nije ono sto vidis u nasim filmovima (bogu hvala), a kamoli ogromna zemlja kao sto je USA... neki od najbitnijiih naucnika, filozofa i mislilaca danasnjice su ameri, umetnicki centar sveta je New York, i ako uporedis kulturni uticaj, ni jedna druga zemlja danas nije ni blizu... sto je normalno jer je tu najveci miks ljudi iz celog sveta, ima novca, ima uslova... US je uzasno sarena i kontrastna zemlja, tako da je debilno uopste pokusavati da joj nalepite odredjenu etiketu... kao i bilo kojoj drugoj zemlji, kao sto ne moze ni Srbiji da se nalepi etiketa, jer sta god da bi na njoj pisalo, bilo bi samo delic price...
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 09. 08. 2010. u 06:43. |
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
09. 08. 2010. | #9 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Cek cek cek, ovde se vodila polemika da li je diploma fakulteta korisna?
Ijuuuuu ja nisam uopste skontao! |
09. 08. 2010. | #10 |
Webeloper
Professional
|
devprotalk ->utajporezprotalk -> filozofirajprotalk
HAHAHAHAHAH ovaj forum je stvarno fenomenalan
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 02:17 |
Ima li neko ideju zasto se ovo desilo? | Peca | Marketing i SEO | 3 | 07. 09. 2007. 17:41 |
Zasto mi se poruka brise? | NYCWalker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 02. 01. 2007. 19:16 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |
google - kako zasto ??? | ivanhoe | Marketing i SEO | 0 | 23. 12. 2005. 05:36 |