16. 05. 2009. | #61 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Peco, bre, vidiš da nas čovek pali
17. 05. 2009. | #62 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.03.2009
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hvala - vidim ja da ce ovo sa forumom malo teze da mi ide ali nije problem. Jedino sto je potrebno jeste vreme tj samo treba da prodje. Poslusao sam vecinu vasih preporuka. Strpljenje je umetnost
|
26. 05. 2009. | #63 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Izvinjavam se sto dupliram postove ali setio sam se sta cu da uradim sto ce privuci masu. Ima mod za mybb koji se zove myBB1.4 adsense revenue share
Znaci sto vise ljudi po forumu pisu na vise mesta se prikazuju njihovi googleads oglasi i onda oni zaradjuju a ja imam sadrzaj. Njima dam 75% zarade a meni 25% i to je super. Sta vi mislite da li bi ovo pilo vodu? |
26. 05. 2009. | #64 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
U kontekstu zarade, raspitaj se koliko prosečni sajt u Srbiji zarađuje od AdSensa, podeli to sa 4, pa ako ti to pije vodu, pije...
U kontekstu stimulisanja kreiranja novog sadržaja, raspitaj se koliko prosečni sajt u Srbiji zarađuje od AdSense, podeli to na neki potencijalni broj članova tvog foruma, pa ako misliš da im to pije vodu, pije... |
26. 05. 2009. | #65 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
ako na adsense zaradis 5$ mesecno [a da te pre toga ne izbace zbog sumnjivih klikova [a oni sto pisu textove ce sigurno kliktati kao degeni]] - budi srecan.
pa ako 5$ pije vodu... sto kaze mileusna... |
26. 05. 2009. | #66 |
profesionalac
Qualified
|
Realno je to dobra ideja. Međutim ako vidiš koliko ljudi koristi net i odvojiš one koje imaju AdSense nalog dobićeš malo bolji uvid. Ako od tih koji imaju nalog odbiješ ljude kao što sam ja koji nikom živom neveruju i svagde vide neku mućku dobićešjoš bolji broj.
Međutim postoji idealna situacija za taj mod, a to je da pokreneš forum koji će se baviti samo mogućnošću zarade na internetu. Tako bi došao u situaciju da ti svaki član maltene ima i nalog na AdSensu i to bi ti omogućilo malo veće šanse za zaradu. Naravno na netu već postoji razvijen forum sa time modom i sa takvom tematikom, što te u startu stavlja u poziciju tržišnog sledbenika ako bi otvori forum sa tematikom zarade na internetu. Ako otvoriš forum od svega po malo, nije ni to loše, ali na duže staze uz izvesno ulaganje u reklamu.
26. 05. 2009. | #67 |
član
Certified
|
@jovica888
Zaboravi na forum+ adsense kombinaciju. Previse vremena ces utrositi a nista neces zaraditi. Sada sam pogledao forum koji si napravio, izgleda kao zilion njih i svi pravite istu gresku. Svi bi da budete novi MyCity ili Burek. Bolje otvori blog pa vas cetvorica pisite o temama koje vas interesuju, izdvojices se iz mase. A i bolji je za adsense jedno pet puta nego forum. |
26. 05. 2009. | #68 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ok hvala na savetima - pokusacu pa vu videti. Ne moram nista da zaradim... Internet je moj hobi. Kada sam pitao da li to pije vodu mislio sam da li ce mi skociti posecenost a ne da li cu zaraditi. Zarada nije toliki prioritet
|
29. 05. 2009. | #69 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Izgleda da je jovica888 naucio da su zelje jedno a stvarnost drugo.. Forum je sad na prodaju..
Citat:
29. 05. 2009. | #70 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ok, posle prvog časa, bar je smislio način kako da zaradi
Sledeći čas ćemo učiti nešto drugo, a tema će se zvati: "I ti se probudiš a ono prst u noši", ili "uticaj gravitacije na viskoletače"
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 19:06 |
Hteo bih uloziti od 5 do 6 hiljada evra za neki sajt! | martinluter | Planiranje i usability | 137 | 09. 12. 2010. 15:21 |
APR sajt i prelazak na RS | McKracken | e-Business | 8 | 09. 09. 2008. 21:03 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 12:37 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 13:42 |