16. 01. 2009. | #61 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.01.2009
Hvala: 2
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Citat:
Na vasem sajtu ne nadjoh nista novo, a nadjoh da cak ima i manjkavosti u odnosu na konkurenciju: 1. nemate ni najosnovniji search 2. RSS? ja ne videh, niti mailing listu ili newsletter sign-up 3. bilo kakvo prilagodjavanje sadrzaja stranica pojedinacnim interesima i potrebama posetilaca, u jeku web applikacija, barem sa cookijem, ako vec nemate user login 4. favorizovanje medija - samo primer, za Region Subotica (valjda je grad a ne region, btw), zadnja vest vam je sa subotica.rs, i sve vesti su vam subotica.rs, a skrenucu vam paznju na vest na danas.rs (koji takodje navodite kao izvor od pre par sati) koju niste agregirali... da hocu jednoumlje pratio bih samo jedan news portal a ne agregatore 5. dizajn, iako laik, smatram prilicno skrpljenim i losim, raspored elemenata na stranici pri manjim rezolucijama (1024px) i raspadanje stranice u slucaju da korisnici imaju instaliran softver poput AdBlockera za FF (na news argegatoru ja moram da skrolujem stranicu na dole, da bih procitao najnovije vesti(?!), pa to valjda ide u vr' stranice). Ja kao korisnik u sumi gotovih agregatora nemam vremena da vi prelezite porodjajne beta-ish muke, ja cu ipak nastaviti da koristim nesto sto je vec gotovo i kilometrima ispred vas. |
|
17. 01. 2009. | #62 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
hvala!
ovakav komentar bas treba malo da komentarisem samo, na samom sajtu stoji da je Beta verzija sajta, sto znaci da ce sledeti jos usluge, trenutno se testira sama aplikacija i sto je jos bitnije aplikacija za prepoznavanje vesti koja trenutno jos ne radi savrseno ali hoce, to mogu da cvrsto obecam!
17. 01. 2009. | #63 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
OK,
dve primedbe kao obicnog posetioca 1. Ne svidja mi se, kao korisniku, sto se izvor vesti otvara u iframe, a ne sajt izvora. Moze se reci da je to i stvar ukusa. 2. Ne svidja mi se sto se klikom na vesti otvara jos jedan prozor pa onda jos jedan klik do izvora Znam da imate seo razloge i zelite vise prikazanih strana ali sve ima svoju cenu. Ovo je samo moje misljenje, kao obicnog korisnika. |
17. 01. 2009. | #64 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.01.2009
Hvala: 2
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Citat:
naslovi imaju ekstra jak rss feed, koji moze da se kustomizira u prakticno personal press-clipping, peca ima dizajn i sta vec (kazem da ne pratim njegov portal, pa bas i ne znam), a sta imate vi? eh, ako imate odgovor na to, i ako je taj odgovor jedinstven u odnosu na konkurenciju, onda cete i nekog privuci, ovako... sretno bilo... |
|
17. 01. 2009. | #65 |
Drug clan ;)
Certified
|
Prvi klik vodi do te teme - a u toj temi se nalaze vesti od vise izvora. I onda tu moze procitati iz razlicitih "uglova" vest. Dalje, tu ce posetilac da izabere i otvori izvor koji zeli - jer neko voli da cita vesti na B92, neko na Blicu ili na sasvim desetom sajtu. Obicno svako preferira neki izvor...
17. 01. 2009. | #66 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
treety
novi član a tako zestoke kritike dopada mi se e da, a to sto mi imamo, pa imamo dovoljno toga sto je potrebno za dalji razvoj
Zepter Digital Media -- WebGazda -- ITBOX.RS - IT Magazin -- me@Twitter -- ZepterADS.rs Poslednja izmena od webgazda : 17. 01. 2009. u 02:12. |
17. 01. 2009. | #67 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
pa pitanja su potpuno legitimna ?
17. 01. 2009. | #68 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
naravno, sasvim legitimno, to sve vreme govorim
kao sto rekoh, da hvali niko ne treba, treba ovakva prica
17. 01. 2009. | #69 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa isto se ocekuje u komunikaciji da postoji i odgovor. Niko ne voli monologe.
17. 01. 2009. | #70 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
pa cekaj, zar nisam odgovorio?
mislim da jesam...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Red hat Regionalni centar u Vrscu? | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 27. 03. 2008. 16:47 |
MappedUp.com - News agregator | jasmanac | Linkovi | 0 | 26. 08. 2006. 12:53 |