11. 03. 2008. | #61 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Neka javi neko ako uspe da proda strendžerima neki od ovih domena i koliko je para dobio, bar orijentaciono, živo me zanima hoće li se neko obogatiti. |
|
11. 03. 2008. | #62 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Hajde kad si već tu, objasni mi molim te koji je razlog za kupovinu domena devprotalk.rs ? Ništa paranoično, čisto me interesuje, pošto 30 eur za domen nije cifra kao "leba ne traži..."
11. 03. 2008. | #63 |
expert
Master
|
Nista specijalno, nisam hteo da ga neko drugi reguje a da nije clan foruma a posto sam video da je slobodan registrovao sam ga ja pa ako hoces nije problem da ga dobijes za onoliko koliko kosta. Ni dinar vise.
|
11. 03. 2008. | #64 |
slave to port 5060
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.10.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 3 poruka
|
evo vam moje ideje koje na kraju nisam kupio, pa ko voli nek izvoli
innovato.rs hustle.rs hacke.rs teenage.rs |
11. 03. 2008. | #65 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@stellanova: Ok, to je razumeno objasnjenje, mada mislim da nisam nikada planirao da kupujem co.yu .. ne znam, daj da razmislim da li mi treba "razvodnjavanje" na vise domena posto imam losa iskustva sa vise aliasa i rangiranjem.
11. 03. 2008. | #66 |
expert
Master
|
Nije nikakav problem, samo javi ako hoces.
|
11. 03. 2008. | #67 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Власник: Slobodan Miskovic
Седиште: Mladost 4, Sofia, BG Административни контакт: Slobodan Miskovic, Mladost 4 Технички контакт: Slobodan Miskovic, Mladost 4 i ti sada kao mislis da si nas za'ebo ?
11. 03. 2008. | #68 |
expert
Master
|
? Koga to vas? Procitaj sta sam napisao gore...e svasta...
|
11. 03. 2008. | #69 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
sorry , mada ono mislim da bi ga regovali da ima smisla .... videcemo ...
a nas, mene i bluesmana ... kako kog ?
11. 03. 2008. | #70 |
expert
Master
|
Ma daj Nixa, mislim jesam ja vas kritikovao i da kazemo mozda sam nekad i preterivao u tome ali to je bilo samo sukob misljenja, nista licno protiv vas dvojice nemam ako nista to ne bi bilo normalno jer vas uopste licno ne poznajem.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde uzimati domene? | GaVrA | Sva početnička pitanja | 18 | 03. 11. 2010. 17:12 |
ICANN odobrio .rs i .me domene | Goran Aničić | e-Business | 2 | 14. 09. 2007. 17:21 |
Zamena DNS-ova za yu domene | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 15. 02. 2007. 16:11 |