18. 03. 2006. | #61 | |
majstor
Wrote a book
|
Citat:
..... imam li razloga da predjem na 1.5?? sta ste dobili a sta izgubili? Brzina mi je bitna, buduci da mi FF nakon 15-20 otvorenih prozora zauzima i do 200MB RAM-a. Ako ce biti vishe, nemam nekog razloga.... |
|
17. 04. 2006. | #62 | |
Goran Radulović
Professional
|
Citat:
03. 05. 2006. | #63 |
A joint a day
Master
|
Možda je neko već okačio ovaj link, ali ne mogu sad sve da proveravam
Firefox Tweaks, Extensions and Optimizations
03. 05. 2006. | #64 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Hvala za ovaj link. Odličan tekst... Fission je skroz fensi (jedina mogućnost koja mi se svidela kod Safarija, a da je FF nema). Ima li neko sliku za background koja bi leko izgledala sa default temom? Možda...
10. 05. 2006. | #65 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
http://www.kevinworthington.com:8181/?p=136
Tip za smanjenje memorije u upotrebi kad se firefox minimizuje.. nisam primetio da je nesto sporiji zbog ovoga, a oslobodi nesto memorije zaista...
10. 05. 2006. | #66 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Kada sam ranije primenio trim_on_minimize hack Firefox je padao i na 4MB pri minimizaciji, ali se i kucao. Čisto da uđe u zapisnik
10. 05. 2006. | #67 |
old school
Professional
|
Koristim jedino FlashGot-a (nesto mi brlja Netcraft Toolbar pa ga ne koristim), ali evo jos jednog linka vezanog za FF ekstenzije:
http://www.pixelcarnage.com/browsers...ons_april_2006
28. 06. 2006. | #68 |
Dusko Petrovic
Professional
|
Mouseless browsing
https://addons.mozilla.org/firefox/879/
HOW DOES IT WORK... * Mouseless browsing bases on marking all links, form elements and frames with ids. If you do not like to see all of them, you can configure this in preferences dialog of MLB. You can trigger an action (e.g. following the link) by simply entering the id and depending on the configuration confirming it by pressing Enter. When the checkbox "Execute automatically..." is checked the action is automatically triggered after the specified delay for auto-execution. ==== iako ne koristim FF kao primarni browser ovo je prva ekstenzija zbog koje cu da razmislim o svom izboru browsera
29. 06. 2006. | #69 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
^^ ili kako da pretvorite FF u lynx
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mozilla Firefox ekstenzije | zextra | Web aplikacije, web servisi i software | 41 | 22. 10. 2011. 19:02 |
Firefox extensions | dinke | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 06. 01. 2010. 18:50 |
Prism (from mozilla labs) | chux | Opušteno | 9 | 27. 10. 2007. 13:45 |
Iako i mi sami preferiramo Mozilla Firefox | nixa | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 24. 10. 2006. 17:14 |