Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
Pogledajte rezultate glasanja: Da li otići (zapaliti) iz Srbije, zbog nade u bolji života po svim kriterijumima | |||
Da, vani je 100 puta bolje | 25 | 52,08% | |
Ne. U Srbiji je bolje živeti, i stižu bolji dani | 7 | 14,58% | |
U večitoj sam dilemi | 16 | 33,33% | |
Glasači: 48. Ne možete glasati ovde |
|
Alati teme | Način prikaza |
25. 10. 2010. | #61 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
^ Što reče jedan moj drug kad je krenulo da se priča o velikoj krizi u USA i Evropi, kad počnu masovno iz Amerike i Nemačke da emigriraju u Srbiju, onda ću da poverujem da je ovde bolje.
|
3 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
25. 10. 2010. | #62 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
@degojs
@mileusna Bas sam bio naivan kada sam poverovao da i pored moje poslednje recenice necete koristiti induktivnu logicku metodu zakljucivanja.
25. 10. 2010. | #63 | |
Webeloper
Professional
|
Citat:
Ovde gde sam ja, vidim puno mladih ljudi iz emigrantskih porodica ciji roditelji rade najskrnavije poslove i ne pricaju jezik dobro i nakon 20 godina kolko du ovde, dok ta deca, odrasla ovde, zavrsila skolu ovde i umesto da se usudi da trazi ravnopravan posao sa ostalim domorocima, zaposli se u McDonaldsu, jer im je to standard u kuci i za celu okolinu, jer ta deca cuju price samo drugih stranaca koji kukaju i nisu se integrisali i rade ili na gradjevini ili u meku... ne znaju z anista drugo, ko sto i oni ne znaju za drugu opciju osim povratka u Srbiu sa malim penzijama ... (ne napadam te ili nesto, ali mi nije jasno sa takvim poslovima, na sta oni kukaju, osim sto nije jezik naucio, pa ga je neko par put isprozivao... Dakle nisam napisao sad ni ja tebe ista da ubedim, nego me bas zanima, kakve oni REALNO probleme imaju?)
25. 10. 2010. | #64 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Znam poprilicno stranaca koji onomad nisu verovali da se 93. za platu moglo birati ili kilo jabuka ili par rolni toalet papira, pa to opet ne znaci da stvarno nije bilo tako.
Nema smisla da odgovaram na ostalo...ali ovo bi mogao biti recept za resavanje rasizma u svetu: A ja bih u tom stilu dodao...svi obojeni da se malko prekrece u svetliju boju okruzenja, da ne bi provocirali. Genijalno.
25. 10. 2010. | #65 |
Webeloper
Professional
|
Nema smisla da odgovaram na ovo... odo radit
25. 10. 2010. | #66 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
|
25. 10. 2010. | #67 |
Webeloper
Professional
|
Nisam naveo, smatram da je apsolutno nebitno za temu (jedino za offtopic jeste ).
sustina je da je sve individualno i zavisi od osobe do osobe, a mozemo podeliti samo konkretne nacine na koje smo otisli napolje ili ne. Nema smisla pisati ko vise volik paradajz, a ko burek!
25. 10. 2010. | #68 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ajde da povucemo dalje temu.
Tek sam sad primetio anketu pri vrhu stranice i jedna od opcija je "Ne. U Srbiji je bolje živeti, i stižu bolji dani" Koliko vas stvarno misli da stizu bolji dani u Srbiji? Da ne gledamo stvari iz trenutnog stanja gde mozete da zaradite recimo slicne pare u BG ili negde u inostranstvu. Da li mislite da cete brze napredovati po pitanju znanja i plate ovde ili u inostranstvu? |
25. 10. 2010. | #70 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Citat:
Ako imate primedbe ili predloge za opcije glasanja. Napisite |
|
|
|