16. 08. 2010. | #61 |
A joint a day
Master
|
Podrazumeva se za mlađe goste. Ti možeš u političkom workshop day da učestvuješ.
Inače, okupljanje u Boru se odlaže za mart naredne godine jer hoćemo da sve bude cakum - pakum (a i zbog ovog: http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=9028 ). Međutim, u oktobru ćemo da napravimo before party na Borskom jezeru. Pa ko voli da jede lane i pije ladno pivo, nek izvoli
RainDog Poslednja izmena od borstale : 16. 08. 2010. u 00:30. |
16. 08. 2010. | #62 |
novi član
|
Računajte da smo već sada krenuli sa organizacijom. Ako sve bude kako treba na proleće vas očekuje jedno jako dobro blogersko zezanje u Boru, uz naravno kvalitetna predavanja. Potrudićemo se da budemo originalni
"Before party", kao što reče Borstale, će biti već na jesen. Bićete na vreme informisani |
"Hvala" Miloš Petrović za poruku: |
16. 08. 2010. | #63 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 20.05.2009
Hvala: 22
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Treba li nešto da dodam.
Naravno do proleća imamo dovoljno vremana da pokažemo šta znamo i možemo i organizujemo do najsitnijih detalja. Borstale, Darko, Miloš i su me silno razveselili večeras. Organizaciju BO smo i očekivali (doduše ne ove godine- po najavama organizatora) ali jedan od razloga našeg termina je tradicionalno vreme održavanja BlogOPEN-a. Mi ćemo da "idemo" na proleće.
16. 08. 2010. | #64 |
član
Certified
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Mislim da je potreba za ovom temom okončana. Hvala DPT forumu i svima koji su dali svoj doprinos u pokretanju organizacije manifestacije pod radnim nazivom BorOPEN
Nastavak priče via @BorOPEN
16. 08. 2010. | #65 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Iha, kako je počelo u sjajnoj atmosferi se završava. Sve nekako zamišljam kako se svi sada eGrlimo i eLjubimo pa idemo zajedno na neko piće ... takav mi je štimung na ovoj temi. Prosto mi dođe da promenim naslov u eGuča
Eto vidite, nije teško a nije ni bolelo puno.
26. 08. 2010. | #66 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
Vidis kako smo napeto pratili sve vreme... I vas glavne zvezde su zavrbovali, cak ces i ti da dodjes, koji ne prelazis most! |
|
26. 08. 2010. | #67 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Misliš da je viral a mi ispali veverice? Ma i to što kažeš, što su oni gori od ove dvojice nabrojanih?
Što se mosta tiče, ja čekam onaj preko Ade pa da krenem na jug, čak i na more kada idem - više ne idem preko gazele
26. 08. 2010. | #68 |
član
Certified
3 "Hvala" u 2 poruka
|
most, veverice, zvezde ...
u doboš će malo lupati Borstale ali oko vikenda. detalji prijavljenog druženja (before party) negde posle BlogOPENA i sve ostalo što sledi. za sada nema neočekivanih dešavanja, sve u okvirima predviđenog- srećom.
27. 08. 2010. | #70 |
A joint a day
Master
|
Before party najverovatnije 20-og septembra na Borskom jezeru jer je oktobar prebukiran dešavanjima, a i lepše je vreme. Biće kraćih uvoda u predavanja i radionice koje će se održati u martu i naravno - jagnje na ražnju. To je subota, pa je za one kojima se ne vraća kući u kasnim satima obezbeđen smeštaj (besplatan za one koji ne traže poseban komfor).
Dve teme koje će biti u martu su već spomenute, ali da se ne bi priča svela na EGuču (kad ga Blues definiše onda je baš definisano ), biće i dve čisto IT teme. Obezbeđen je jedan atraktivan gost iz inostranstva koji je trebalo da dođe i 2008-e na BlogOpen ali nismo uspeli da ga dovedemo, a sa još dvoje se pregovara (takođe iz inostranstva).