16. 12. 2010. | #61 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 03.01.2006
Hvala: 7
9 "Hvala" u 6 poruka
|
AutoSock, da se ne mucite sa lancima
http://www.youtube.com/watch?v=WYjIDvSdzHQ |
17. 12. 2010. | #62 |
it wasn't me
Certified
|
Off Topic: Kada su u pitanju rezultati ADAC testova, oni važe za određenu gumu a ne za dezen u celini. Isti dezen može da se razlikuje od dimenzije do dimenzije u manjoj ili većoj meri, na primer: može da ima kanal više ili manje, drugačiji raspored/broj lamela i sl. Tako da se rezultati ADAC testa ne mogu generalizovati baš u tolikoj meri da se kaže kako je jedan dezen u svim dimenzijama bolji nego drugi. Evo opet čitam temu od početka, čini mi se da cvele nigde nije napisao da će mešati zimske i letnje? Mislim da to ne bi ni mogao s obzirom da planira da vozi po EU: http://www.4gume.com/novosti/zimske-...ropske-zemlje/ |
17. 12. 2010. | #63 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
taj autosock je genijalna stvar, ali sumnjam da bi se uspeo objasniti sa ovdasnjim pandurima da je to isto sto i lanci...
17. 12. 2010. | #65 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 03.01.2006
Hvala: 7
9 "Hvala" u 6 poruka
|
Za sad su pozitivne kritike na nasim forumima, priznaju se kao lanci tj. mogu da se koriste umesto klasicnih lanaca.
Posle upotrebe treba ih samo oprati u masinu za vex na 60c. Cena je malo problem, ja sam za 15" nasao za 10.000 dinara. |
17. 12. 2010. | #66 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
17. 12. 2010. | #67 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Ja konacno zavrsio sa zimskim gumama. Nisam imao puno izbora za 185/60/15, Sava i to je to
Da budem precizniji izbor nije ni postojao |
17. 12. 2010. | #68 |
it wasn't me
Certified
|
@jasmanac: Veruj mi, odlično si prošao. Imam ogroman broj kupaca koji su ostali bez guma u toj dimenziji. Cela ova sezona je bila takva: svakog meseca po neke dimenzije skoro da nije bilo ni u jednom brendu. Sledeća na koju tipujem da će biti problem za pronaći je 165/70 R14
|
17. 12. 2010. | #69 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Planirao sam 2+2, al mi drugar iz slo rece da kod njih (a verovatno svugde u eu) postoji kazna za 2+2 od 300e. Za te pare mogu sve 4 da uzmem... tako da uzimam sve 4.
Inace raspitivao sam se oko Nokian i dosao do info (koji za vecinu verovatno nije novost) da su oni u vlasnistvu Miselina (kao i tigar uostalom). Tako da meni to deluje da su pokupovali Nokian, Tigar itd da bi mogli da pokriju i jeftinija trzista manje kvalitetnim gumama. Sve u svemu, moracu onom potrosackom logikom... gde je 40iljada tu je i 48. Kada sam kupovao TV platio sam 100+ evra vise da bi mogao da gledam sony logo, i nisam zazalio. Sada cu platiti ~80e vise da bi mogao da gledam Miselin logo. Fala Milijana. |
17. 12. 2010. | #70 |
Knowledge base
Wrote a book
|
To se kaze siroko
|
|
|