|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
Pogledajte rezultate glasanja: Dolazite? | |||
Da | 20 | 43,48% | |
Možda | 26 | 56,52% | |
Glasači: 46. Ne možete glasati ovde |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 09. 2010. | #61 |
Vladimir Aleksić
Certified
Datum učlanjenja: 10.07.2006
Hvala: 0
13 "Hvala" u 11 poruka
|
Pa kad ustanemo
|
11. 09. 2010. | #62 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pazi evo ja sam vec sada u pohod na zadnje stavke ... tako da, vidimo se !
11. 09. 2010. | #63 |
Alpha male
Certified
|
Iskoristicu priliku da se zahvalim Nixi i svima koji stoje iza organizacije ovog danasnjeg eventa...
Bilo mi je zaista lepo, sve je bilo odlicno isplanirano, nicega nije manjkalo, naprotiv svega je preteklo i zaista mislim da je svako ko nije dosao bio na velikom gubitku. S tim u vezi recicu i to da mislim da je zaista tuzno da se skupi jedva 20 ljudi, iako niko nije imao nikakve brige oko organizovanja, nije bilo nikakvih troskova za sve one koji bi dosli i slicno. Samo je trebalo dobre volje i zelje. Necu da upirem prstom, jer sam siguran da je za neke ljude razlog zaista bio opravdan, ali sam isto tako siguran da je mnoge mrzelo da se bar toliko potrude da ispostuju ideju, organizatore i celu pricu iza toga... Hvala svima koji su bili, zadovoljstvo je bilo druziti se sa vama i ovaj put! |
"Hvala" Ivan Minic za poruku: |
11. 09. 2010. | #65 | |
Green Design
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.09.2010
Hvala: 10
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Ja, kao neko ko je prvi put bio, mogu samo da prenesem pohvale organizatorima i učesnicima, zaista super ekipa...
11. 09. 2010. | #66 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Takodje, veoma zadovoljan i zahvalan organizatorima. Cini mi se da sam jedini potegao put sa strane i nije mi zao...naprotiv!
Prvo zivo upoznavanje sa cyber kolegama....kao ulazak u kucu VB, skidanje maski, priceless!
11. 09. 2010. | #67 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Ne bih nista posebno dodavao, Ivan je vec napisao, samo cu i ja da napisem da je bilo bas lepo i sve cestitke na organizovanju. I sama lokacija je dobra kao i vreme.
11. 09. 2010. | #68 |
poseban član
Certified
|
Bravo Nixa, bio si sjajan organizator skupa
Dan u prirodi je zaista nezamenljiv tako da ne moram da se ponavljam da su pogrešili oni koji nisu došli. Bitno da je nama bilo lepo |
11. 09. 2010. | #69 |
stara koska :)
Professional
|
jbg..... Od velike zelje ne bi nista. Obaveze su ponovo bile "jace".
A mozda je krivac to sto sam u glavi utripovao da je nedelja u pitanju, a ne subota !!! Subota je za mnoge radni dan (doduse nesto kraci), kao i svaki drugi u nedelji (sem nedelje, naravno). Zao mi je sto nisam prisustvovao...... |
11. 09. 2010. | #70 |
novi član
Datum učlanjenja: 24.12.2009
Hvala: 1
6 "Hvala" u 1 poruci
|
mogao bi i ja kao neki nazovi drug član da napišem nešto na ovu temu,
Nixa je odradio super posao , nadam se da su svi super proveli a evo i nekih sličica od danas slike na Flickr-u i iste te slike na facebook-u |
6 članova zahvaljuje neshasr za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 11:40 |
DPT meets Coffee - jesenje okupljanje | Eniac | IT događaji | 67 | 22. 10. 2008. 11:19 |
DevProTalk T-shirts | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 27 | 18. 03. 2008. 01:11 |
Logo za DevProTalk | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 147 | 25. 11. 2006. 16:33 |