Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 01. 2010. | #61 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
^Bogca mu kako me ljute ovakvi komentari!!!!
Sta to znaci? Ako zivimo u Srbiji znaci nema civilizacije? Ne treba nista da se preduzme pa neka ostane ovako? Upravo se na blogu ispraznih zbog takvih razmisljanja.... Uniweb ce jahati korisnike sve dok ima korisnika koji cute jer misle da ne moze nista da se promeni |
2 članova zahvaljuje conica za poruku: |
17. 01. 2010. | #62 |
Banned
Qualified
|
Dobro, izvinjavam se, pod klinja sam mislio baš klinja. ima 12 godina. Dao sam mu hosting, naterao ga da pročita tutorijale o hostingu i domenima, da se registruje ovde i na es, objasnio mu kako da na GD otvori svoj nalog i slično.Neka se uči. I da može domen plaćati 7 $ i da je domen zaista njegov, a ne da mu neki hosteri čobani istežu uši.
Najače što je zvezdarska šuma od mene na 1km, i nekada tu šetam. Samo nisam znao da tamo ima takva konekcija da server UNW radi Ispričaću vam kako sam ja ispao naivan kada sam prvi put kupovao hosting. Naravno domaći. Preporuči mi drug Ehost, ja rutinski odem na sajt, vidim račun, sve, poručim i vidim adresu. Zeleni venac. Bližio se prvi maj, a još petak.Raspalim bulevarom pa na Zeleni Venac, računam da direktno uplatim, da odmah puste. Tamo niti ima Ehosta, ni fime, niti je u toj zgradi ko uopšte čuo za njih. Eto niste vi samo ispali smešni tražeći ove, nego ja. Verujem još poneko, ali ljudi neće da kažu. |
06. 02. 2010. | #63 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
|
Evo da malo updateujem temu, domen je završio na aukciji još pre 10-12 dana, danas kad sam ih nazvao su se setili da preusmere dnsove, tako da bi trebalo da proradi za koji dan. Ne znam šta više da dodam...
|
10. 09. 2010. | #64 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.09.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Hvala vam na svim ovim kritikama, svaka kritika nam daje snagu da još snažnije i agresivnije krenemo napred, ono što se desilo od Decembra pa do Februara je je nešto što ne treba zaboraviti. I trudićemo se da se to više nikada ne ponovi, ni jedna firma nije kupila Uni Web Hosting, neki kadrovi su zamenjeni, to je tačno, niti je on bankrotirao, niti će se to desiti, i ako servere držimo kod theplanet-a, kompanije koja ima najbolju, ali i najskuplju mrežu, držimo se kvaliteta.
Trudićemo se da opravdamo staru slavu koju smo sticali ovih pa skoro punih 5 godina. "Nije sramota pasti, sramota je ne dići se." Molim vas da mi ne zamerite ako vam ne uspem direktno ovde odgovoriti na eventualna pitanja, molim vas da me kontaktirate na email. S'Poštovanjem Uni Web Hosting Team www.uniwebhosting.com svetlana@uniwebhosting.com Poslednja izmena od Svetlana - Uni Web Hostin : 10. 09. 2010. u 04:34. |
"Hvala" Svetlana - Uni Web Hostin za poruku: |
26. 10. 2012. | #65 |
Miloš Ranđelović
Certified
Datum učlanjenja: 16.05.2008
Hvala: 26
23 "Hvala" u 14 poruka
|
I tako je meni Uniwebhosting suspendovao nalog jutros zbog neizmirenog računa koji je dospeo danas, a koji sam platio još pre 20 dana. I poslao im mejl da sam platio, još tada.
Jako profesionalno sa njihove strane.
26. 10. 2012. | #66 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Mogu li pitati zašto ste se odlučili na "domaći" hosting? Zašto ne direktno i kod firmi koje ozbiljno rade taj posao?
|
26. 10. 2012. | #67 |
Miloš Ranđelović
Certified
Datum učlanjenja: 16.05.2008
Hvala: 26
23 "Hvala" u 14 poruka
|
Po inerciji. Stavio sam te domene tamo pre par godina i sve do sad me mrzelo da ih selim. Tad su i oni ozbiljno radili svoj posao.
27. 10. 2012. | #68 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
|
Evo ja dobih jutros mail sa predracunom od njih, za domen koji je istekao pre godinu dana...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
uniwebhosting | borstale | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 05. 06. 2006. 18:51 |