27. 02. 2008. | #61 |
Urosh
|
Stvarno sam veliki fan Apple-a. Medjutim, mislim da jedino sto trenutno vredi na mac-ovima je Mac OS, i ona jabucica... Stavili su skoro na test, iMac, i PC istih performanci, na PC su stavili x86 verziju Leoparda, a iMac je gurao isto Leopard... Necete verovati, koliko se bolje pokazao PC!!! Ono sto svi vole kod mac-a, je design hardwarea i SOFTWARE, ili ti Mac OS X... ako imate sse3 instrukcioni set na CPU, insanelymac.com, i instalirajte Mac OS X na PC...
P.S. Za novac koji bi kupili iMac, mozete sastaviti PC mnogo boljih performansi, i skroz super gurati Mac OS X Leopard! Poslednja izmena od Urosh1989 : 27. 02. 2008. u 23:22. |
28. 02. 2008. | #62 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Hakovanje je za entuzijaste i klince. Testovi su za entuzijaste i ljude opsednute brojevima. Svakom svoje... Ima ljudi koji jednostavno žele računar koji radi, bez cimanja. A ako pri tom i dobro izgleda tim bolje
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 28. 02. 2008. u 00:15. |
"Hvala" Ilija Studen za poruku: |
28. 02. 2008. | #63 | |||
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Eto, a posle se digla buka što one 2 ukradoše par pari patika.. Pa evo zašto.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 28. 02. 2008. u 00:54. |
|||
28. 02. 2008. | #64 | |
Urosh
|
Citat:
Topic je bio "Da li je naivno kupovati Apple-ove Racunare?", dao sam svoj doprinos temi, podelio sa ljudima svoje misljenje... Opusti se...
28. 02. 2008. | #65 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Činjenica je da apple koristi, što bi Delboy rekao "us yuppies", i prodaje im daleko skuplje nešto što je samo umotao mrmot, performanse PC-ja za iste pare su daleko jače i sve je na strani PC-ja, samo ovi "fenseri" i dalje pokušavaju da opravdaju zašto su dali više para da bi imali čokoladu koju je mrmot zamotao Ja nisam video ranije ovu temu, osećam da nisam ništa ni propustio, ali aman više ljudi...
28. 02. 2008. | #66 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
|
Pa bas ovakve ode mrmotima i podsticu besmislene rasprave. Kao tamo neki grcki heroj sto je stavio jabuku na sto za kojim su sedele tri boginje ... i na njoj napisao ... najlepsoj ... pogadjate kako se prica zavrsila Ako nista drugo moras blues priznati da je Steve Jobs odabrao savrseno ime za firmu, prava su jabuka razdora
BTW posle nekoliko meseci koriscenja MacBook-a ... jedini zakljucak je da sam trebao da kupim MacBook Pro ... a bilo mi zao para ... i ja se vodio nekim testovima tamo ...
Yahoo, Bebo, Woofy … Technology businesses must cut the baby talk, you’re a multi million corporations not a stuffed animal. Grow up, if I wanted to see uncaring money making machines with cutie names I’d go to a strip club. - Bill Maher |
28. 02. 2008. | #67 | |
Urosh
|
Citat:
28. 02. 2008. | #68 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Sa oporavkom Applea proteklih godina u Americi se pojavljuje i ovaj problem:
Pročitati http://sethgodin.typepad.com/seths_b...-next-pro.html Ukratko, ljudi koji su želeli da budu unique kupivši Mac, više i nisu toliko unique jer svi imaju Macove. Da stvar bude gora, tu i nema puno varijacija (beli i crni). |
28. 02. 2008. | #69 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
meh ja cu da ga sada uzmem sto je
a) fancy b) sto je osx c) zato sto je dobra precenjena masina
28. 02. 2008. | #70 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
pa ono... nisam ni mislio da ces to da preskocis Sta je sledece? Audi TT?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Apple hate | srdjan | Komunikacije | 19 | 12. 09. 2010. 18:28 |
iPAD - PAD za Apple ili ne? | STELLANOVA | Hardware | 167 | 31. 07. 2010. 13:04 |
MS vs Google vs Apple | Eniac | Linkovi | 0 | 31. 03. 2007. 21:36 |
Naivno pitanje, al' me živo interesuje :) | Dragan Babić | Opušteno | 3 | 06. 12. 2005. 14:50 |